2026-ban jelenhet meg a Lords of the Fallen folytatása

Szerző: xoki | 2024. June 19. | hír | 0 hozzászólás

A CI Games nemrég bejelentette, hogy készül a Lords of the Fallen (2023) folytatása, amelyet kezdetben kizárólag az Epic Games fog kiadni PC-re, tehát ideiglenes exkluzivitásra számíthatunk. Az, hogy a játék nem jelenik meg a Steamen, sok rajongót meglepett, főleg az előző rész sikerét nézve, amelyből 2023 végére 1,3 millió példányt értékesítettek.

A pozitív eladási adatok ellenére a CI Games saját kihívásokkal szembesült. A vállalat az év elején túlesett egy újraszervezésen, melynek köszönhetően körülbelül 30 dolgozót bocsátottak el. A stúdió azonban elkötelezett maradt a folytatás elkészítése mellett.

Egy dokumentum fedte fel, hogy a CI Games megállapodást kötött az Epic Gamesszel a közelgő folytatás Epic Games Store-exkluzivitását illetően. A dokumentumban a játékot „Project 3” néven említik, de a cég néhány hónappal ezelőtt levédette a „Death of the Fallen” nevet, tehát valószínűleg ezzel a címmel érkezik majd a folytatás.

Bár megjelenéskor nem lesz elérhető a Steamen, a CI Games megtartotta a jogot, hogy más platformokon is kiadja a játékot, beleértve a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S konzolokat is. Az Epic Games köztudottan szeret hasonló exkluzív szerződéseket kötni, de szerencsére ezek a játékok bizonyos idő elteltével más áruházakban, például a Steamen is elérhetővé válnak majd.

Lords of the Fallen (2023)
Lords of the Fallen (2023)
Lords of the Fallen (2023)
Megjelenés: 2023. October 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: Hexworks
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció