2024 elején jön a Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition

Szerző: xoki | 2023. November 29. | hír | 8 hozzászólás

A Beyond Good & Evil folytatásáról továbbra sincs friss információnk, viszont miután véletlenül kiszivárgott, a Ubisoft nem sokkal később hivatalosan is lerántotta a leplet az eredeti játék remasteréről.

A ráncfelvarráson áteső verzió 2024 elején fog a boltok polcaira kerülni. Frissített grafikára, teljesítmény beállításokra számíthatunk, miközben kompatibilis lesz majd a modern játékkonzolokkal. Az Xbox áruházban feltüntetett információk megerősítették, hogy a 20th Anniversary Edition 4K/60FPS játékot biztosít majd a jelenlegi generációs konzolokon. A remaster azonban régebbi rendszerekre, például Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re is eljut. Természetesen PC-re szintén elérhetővé válik majd.

A Ubisoft egyelőre nem fedte fel a pontos megjelenési dátumot, de ígérete szerint hamarosan további részleteket fognak megosztani velünk. Jelen állás szerint a Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition valószínűleg 2024 első negyedévében érkezik.

Beyond Good and Evil
Beyond Good and Evil
Beyond Good and Evil
Megjelenés: 2003. December 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montpellier
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
Hát a setting alapján inkább ne :D Teljesen másnak érkezik, és nem tűnik hűnek az eredetihez képest. Inkább a 2008-ban beharangozott dolgot kéne tovább vinni, az eredeti főszereplőkkel
1
0
0
0
no avatar
@Payphoner: Törölt hozzászólás
1
0
0
0
Payphoner avatar
De nem értem, az rendben van hogy nem volt megjelenéskor valami nagy durranás. De azóta akkora rajongó bázisa van a játéknak hogy vennék mint a cukrot ha megjelenne. Az a baj szerintem azért adják ki ezt a 20 éves fordulót is hogy felmérjék hányan veszik meg. De sajnos az Ubi vaszleg csak össze csapta ahogy azt már kilikelték és gagyi lesz. És senki nem fogja venni szóval folytatást sem fognak csinálni. Annyi játék van aminek lehetne folytatása de nem csinálnak hozzá folytatást. Itt van a Half life 3. Ha megjelnen de sz*r is lenne mindenki meg venné. Miért nem akarnak pénzt keresni? nem értem....

De az ubinál amúgy is nemtudom hány játék parkoló pályára került. Az életbe soha nemfog megjelnni egy csomó jó játék.
0
0
1
0
Izi-ke avatar
Már csak egy Sudeki meg Dino Crisis remaster/remake kéne, köszi.
0
1
0
0
anonymus333 avatar
De jó, nagy kedvencem volt, nem is tudom hány alkalommal vittem végig. Nagyon jók voltak benne a zenék és a játék hangulata is kiváló volt.
0
0
0
0
Payphoner avatar
VÉGREEEEEE köszönöm. Hogy az univerzum egyik legjobb játékából is csináltak egy felújított változatot ha már mindenből készül úgyis ha kell ha nem. Bár annó PS3-ra is érkezett egy HD edition de azért jó lesz éles nagy felbontású textúrákkal újra végig vinni PS5-ön.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció