2023-ra csúsztatták a Suicide Squad: Kill the Justice League-et

Szerző: xoki | 2022. March 23. | hír | 2 hozzászólás

A vártnál később fog megjelenni a Rocksteady, azaz a Batman: Arkham fejlesztőinek új játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League. A halasztást - melynek pontos okát nem ismerjük - Sefton Hill, a stúdió fejese hozta a rajongók tudtára Twitteren.

A késés kicsit meglepte a rajongókat, mivel néhányan úgy vélték, a Suicide Squad és a Gotham Knights is ugyanabban az évben érkezik majd, de előbbi sajnos csak 2023 tavaszán válik majd elérhetővé.

A Suicide Squad: Kill the Justice League-et eredetileg 2021 augusztusában jelentették be PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Egy nyílt világú kooperatív címről van szó, amely valójában a Rocksteady Batman: Arkham univerzumának folytatása is egyben. Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot és King Shark bőrébe bújhatunk majd.

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Megjelenés: 2024. February 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Egyszerűbb lenne mostmár így 2022-ben hogyha bejelentenek egy játékot akkor tegyék hozzá nagy betűkkel hogy majd egyszer valamikor a jövőben talán megjelenik egy játék ami majd lesz valamilyen. Majd a megjelenés napján szolnak hogy amúgy elérhető lehet venni vinni :D

Teljes vicc hogy semmit nem tudnak már ígérni a fejlesztők, viszont ígérni muszáj valamit mert előrendelés csak akkor van. De amúgy teljesen értelmetlen az égész, sose értettem ha valaki tolja maga előtt a munkát, nem lenne jobb csinálnak egy játékot, sikerül majd úgy ahogy sikerül és kezdik az újat? A dolgozókat ugyan úgy kell fizetni ha 1 játékot csinálnak 5 év alatt vagy 3-at. Jobb végtermék az elműt évek példája alapján úgyse lesz bármeddig is húzzák halasszák.
1
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Payphoner: Hát, már egy ideje sajnos ez megy nem csak játékoknál hanem a film iparban is, mindenki pénzből él és mindenki a bevételeket tartja szem előtt, és mivel most az oroszok teljesen kiesnek (brutálisan nagy piac) ezzel kurva sokat buknak, nem csak ők hanem mindenki (film,játékok,stb.. ) és így tolódik az egész, sztem várnak míg helyre áll a rend...lényegtelen mit kamuznak...ma már csaj egy twitter ki írásba kerül az egész... és nyernek ezzel hónapokat vagy legtöbb esetben (itt is) éveket... leszarják ki mit gondol,ha majd egyszer megjelenik úgyis meglesz a bevételük, mert neves stúdió készít neves IP-t...lásd: cyberpunk.... hatalmas kuka volt a start , többször is halasztották de mégis a rengeteg kritika ellenére is van mit levenniük a polcról mert eladta a játékukat a hírnév...itt is ez lesz... és ilyen lesz a GTA VI is majd 2142-ben amikor talán megjelenik :D kiadhatnák az új GTA-t majd sárgakazettás nintendóra is... akkor is siker lenne mert a név elvinné a hátán...sajnos ilyen világot élünk, nem lehet senkinek sem hinni mar a mai világban, en már 2021 be mondtam hogy ez a halasztások éve lesz... :D és eddig nagyon bejött a jóslatom 😂 kíváncsi leszek a The Day Before-t is el halasztják e ...
0
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció