2023 elején jön a Dead Space remake-je

Szerző: xoki | 2022. March 13. | hír | 5 hozzászólás

Nem sokkal a megjelenéssel kapcsolatos szivárgásokat követően az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy 2023 elején érkezik a Dead Space Remake.

A kiadó igazából 2022-re tervezte a felújított játék megjelenését, de különböző tényezők, főleg a koronavírus okozta korlátozások miatt elhalasztották azt. A bejelentésre egy fejlesztői livestream alatt került sor, amely a játékbeli hangokra fókuszált.

Magát a remake-et júliusban jelentette be az EA, de a kiadó ekkor nem beszélt arról, hogy a rajongók mikor számíthatnak a játék megjelenésére. Annyit azért elárultak, hogy a Motive teljesen az alapoktól építi fel a játékot. A fejlesztőcsapat később megosztott velünk még néhány érdekességet, például Gunner Wright, Isaac Clarke hangjának visszatérését, illetve, hogy nem lesznek mikrotranzakciók.

Dead Space Remake
Dead Space Remake
Dead Space Remake
Megjelenés: 2023. January 27. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: EA Motive
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
phasskivan_ avatar
Ha "Hollywood-ban" csak tized akkora kreativitása lenne az embereknek, mint akik azt találják ki, hogy ezen a héten miért kell valamelyik számítástechnikai termék árát emelni, akkor nem kellene folyamatosan remake-eket nézni.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Fegyver tartása visszarugasa remélem nem ilyen marad
0
0
0
0
santakigyo avatar
Aki emlékszik rá mit műveltek a 3. résszel ami miatt olyan lett a játék amilyen és a folytatást is elkaszálták azok megértik ha azt mondom, hogy már csak azért se fizetek ezért egy forintot se.

Majd ha jön a folytatás...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@santakigyo: Ha van eszük tanultak belőle.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció