Menu

2022 elejére csúszott a Rainbow Six Extraction megjelenése

Szerző: Pafry, 2021. július 17., hír

A Rainbow Six Extractionnek sajnos elég hányattatott sorsa volt a Ubisoftnál, a játék rendesen megsínylette a koronavírus okozta ipari káoszt, ráadásul még egy névváltáson is átment. Idén júniusban azonban a kiadó végre hivatalosan is bemutatta az újragondolt játékmenetet, az új alcímet, valamint egy szeptember 16-i megjelenési dátumot is kaptunk. Ez utóbbi sajnos már nem érvényes, ugyanis a megjelenést most 2022 elejére halasztották.

A Ubisoft egy blogposztban jelentette be hivatalosan a hírt, különösebb indoklás nem érkezett a halasztáshoz, csak annyi, hogy még többet szeretnének foglalkozni a játékmenettel, hogy az tényleg olyan lehessen, mint amilyet előzetesen is megígértek a sorozat rajongóinak.

A pontos megjelenést ezúttal már nem fedték fel, annyit lehet tudni, hogy valamikor január folyamán érkezhet, viszont az eddigiek ismeretében még ezt is érdemes bizonyos fenntartásokkal kezelni.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
DDarkness avatar
Íme az új Rainbow Six 2077. Áhh pedig nagyon akartam volna már vele játszani, de mire megjelenik már nyugdíjas leszek.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Hype Generálás, utána "hopp, csúsztatunk megint". Mikor is volt az Outbreak event R6-ban? Áh igen, 2018 Március-Április között. Értem én, hogy kell a hype generálás, de már maga az R6 játéknak is a közössége is zuhanóban van, mert lassan kiesik a taktika a "taktikai FPS játék"-ból, és az agyatlan "berohanok és ledurrantok mindenkit" lesz a 2100-ból hozott Raygunnal.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Jöhetne már valami normális R6 játék,mint régebben.
0
0
0
1
LordSzalko avatar
Gondolom akkor jövőre is kap egy új nevet 🤣
0
12
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb