2022 elejére csúszott a Rainbow Six Extraction megjelenése

Szerző: Pafry | 2021. July 17. | hír | 4 hozzászólás

A Rainbow Six Extractionnek sajnos elég hányattatott sorsa volt a Ubisoftnál, a játék rendesen megsínylette a koronavírus okozta ipari káoszt, ráadásul még egy névváltáson is átment. Idén júniusban azonban a kiadó végre hivatalosan is bemutatta az újragondolt játékmenetet, az új alcímet, valamint egy szeptember 16-i megjelenési dátumot is kaptunk. Ez utóbbi sajnos már nem érvényes, ugyanis a megjelenést most 2022 elejére halasztották.

A Ubisoft egy blogposztban jelentette be hivatalosan a hírt, különösebb indoklás nem érkezett a halasztáshoz, csak annyi, hogy még többet szeretnének foglalkozni a játékmenettel, hogy az tényleg olyan lehessen, mint amilyet előzetesen is megígértek a sorozat rajongóinak.

A pontos megjelenést ezúttal már nem fedték fel, annyit lehet tudni, hogy valamikor január folyamán érkezhet, viszont az eddigiek ismeretében még ezt is érdemes bizonyos fenntartásokkal kezelni.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Megjelenés: 2022. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DDarkness avatar
Íme az új Rainbow Six 2077. Áhh pedig nagyon akartam volna már vele játszani, de mire megjelenik már nyugdíjas leszek.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Hype Generálás, utána "hopp, csúsztatunk megint". Mikor is volt az Outbreak event R6-ban? Áh igen, 2018 Március-Április között. Értem én, hogy kell a hype generálás, de már maga az R6 játéknak is a közössége is zuhanóban van, mert lassan kiesik a taktika a "taktikai FPS játék"-ból, és az agyatlan "berohanok és ledurrantok mindenkit" lesz a 2100-ból hozott Raygunnal.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Jöhetne már valami normális R6 játék,mint régebben.
0
0
0
1
no avatar
Gondolom akkor jövőre is kap egy új nevet 🤣
0
12
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció