2021 tavaszára várható a Halo Infinite

Szerző: xoki | 2020. December 08. | hír | 3 hozzászólás

A Halo Infinite elhalasztása óta a legtöbben úgy gondolták, a 343 Industries további egy évet fog még dolgozni a játékon, de úgy tűnik, a vártnál sokkal előbb is befuthat.

A Master Chiefet alakító, mozgásrögzítésben részt vevő színész, Bruce Thomas nemrégiben egy interjút adott, melynek végén egy érdekes kijelentést tett a megjelenéssel kapcsolatban. Állítólag a fejlesztőstúdió 2021 tavaszát tűzte ki a megjelenés időpontjának, tehát valószínűleg nem fogja a teljes évet felemészteni az extra fejlesztési idő. Persze ennyiből nem szabad azonnal elkönyvelni, hogy a játék biztosan ekkor érkezik. Például később stúdión belül simán elhalaszthatják azt, anélkül, hogy bármilyen hivatalos közleményt kapnánk ezzel kapcsolatban.

Amíg a 343 Industries hivatalosan nem fedi fel az új dátumot, addig csak találgatni lehet, de ígéretük szerint december folyamán részletes információval szolgálnak majd a játék aktuális helyzetével kapcsolatban.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
És akkor miben változik az előző verzióhoz képest? Úgy jár,mint a Crackdown,nem kell ezt túl marketingelni,lesz,amilyen lesz,úgyis Gamepassba lesz,tehát nem lesz nagy ára.Az eddigi mind híg egy játékok voltak.Jó volt benn lövöldözni néha,kb ennyi.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
kétlem hogy 3-4 hónap alatt kitudták "javítani" a grafikát báááár amennyire csóri 343 megvan mostanság hajtva nem elképzelhetetlen
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció