2021-re csúszott a Star Wars: The High Republic

Szerző: xoki | 2020. May 27. | hír | 7 hozzászólás

A The High Republic korszakot kezdetben új regények és képregények formájában ismerhetjük majd meg, de később szinte biztosan kapunk játékokat és mozifilmeket is.

A Star Wars hivatalos oldalán most bejelentették, hogy a koronavírus okozta helyzet miatt sajnos késni fognak a Star Wars: The High Republic korszakot feldolgozó művek. Ezek egy teljesen új történetet mesélnek el, és természetesen új karaktereket is bemutatnak majd a Star Wars univerzumon belül, hiszen körülbelül 200 évvel a Baljós árnyak történései előtt játszódnak majd.

Az elhalasztást követően első körben Charles Soule regénye, a Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi és Justina Ireland kötete, a Star Wars: The High Republic: A Test of Courage érkezik majd 2021. január 5-én. Ezeket pedig február 2-án Claudia Gray könyve, a Star Wars: The High Republic: Into the Dark követi majd.

A Lucasfilm Publishing kreatív igazgatója, Michael Siglain egy nyílt levélben fejtette ki az elhalasztás okát, amelyre állítása szerint azért volt szükség, hogy olyan nagyszabású és epikus rajtot tudjanak biztosítani, amelyet a széria megérdemel.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szabcsiadi avatar
Csillagok Háborúja: A beállt köztársaság

Találó név 😜
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Úgy is a főnök lesz a hunyó a végén 😊
0
0
0
0
no avatar
Minő meglepetés hogy késik, ja mégsem...

És megpróbálják meglépni azt amit anno a Bioware lépett, hogy ne legyen megkötve annyira a keze A Knights of the Old Republic történéseiben.

Érdekes kérdés, hogy könyvek megjelenését miért is tolja el a jelenlegi helyzet, hiszen: az író / írók, tudják tartani a kapcsolatot, napi szinten órákon át lehet csevegni kb marék rizs áráért, tehát a kreatív míting hiánya nem lehet kifogás...

olyan nagyszabású és epikus rajtot tudjanak biztosítani, amelyet a széria megérdemel.
aham, láttuk az SW 7-8-9 esetében ez mit jelent.
0
0
0
0
💬 2
MentaStrike avatar
@Palanova:
aham, láttuk az SW 7-8-9 esetében ez mit jelent.

Ott ahogy olvasgatom és nézegetem, és egyre több helyen van róla szó, Kathleen Kennedy nyúlt bele az egészbe leginkább, mert nem tetszett neki George Lucas elképzelései, hanem a sajátját akarta továbbvinni.
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: Lucas meg menet közben alakította a 4-5-6 történetét, és ne feledjük, hogy kinek köszönhetjük a 4 legkiemelkedőbb jelenetsorát - a Trench Run-t, plusz azért az 1-2-3 sem egy bonyolult történet, pláne hogy nem egy része szembe megy a 4-5-6-ban elhangzottakkal...

SW 7 amolyan bestofSW lett a szememben, kb össze lett ollózva az előző hat részből. Az SW8 és 9 meg a mélypont...mintha családneven múlna bármi is...bár ezt a Terminatorban is előszeretettel emlegetik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció