2021 januárjában már a megszokott formában kerülhet sor a CES-re

Szerző: xoki | 2020. June 05. | hír | 2 hozzászólás

Sajnos ebben az évben a koronavírus miatt a legtöbb eseményt lefújták, és bár a szervezők egy része a nyári hónapokra halasztotta eseményét, a kialakult szituáció miatt idén már biztosan nem tér vissza az élet a megszokott kerékvágásba.

A legtöbb eseményre digitális formában fog sor kerülni, ezért idén személyesen már valószínűleg nem lesz lehetőségünk egyik gamer/technológiai rendezvényen sem részt venni. A CES (Consumer Electronics Show) mögött álló csapat optimistán áll a helyzethez, és 2021 januárjára már a megszokott menet szerint, személyes összejövelt szerveznek. A hivatalos bejelentésben kifejtették, hogy az esemény elhalasztása vagy törlése helyett új egészségügyi és biztonsági intézkedéseket vezetnek majd be.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha komolyabbra fordulna a helyzet, akkor nem fogják megváltoztatni a döntésüket. Folyamatosan figyelemmel fogják kísérni a szituációt, és ahhoz mérten újabb szigorításokat vezetnek majd be. A 2021-es CES során kiterjesztik a digitális részeket, amely azt jelenti, hogy például jóval több livestreamre is számíthatunk.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
na majd meglátjuk ezt 😃 korona v2 ha megérkezik akkor ez se lesz ismét
0
0
0
0
bukta2 avatar
Új évtizedet kezdtünk,sajnos ez így indult... elkell engedni... ez az év már borult... kuka... halasztanak mindent mert van mire fogni... hol a korona hol a floyd... kitudja még ki meg mi lesz...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció