2021-ben több mint 6000 dollár volt az Xbox Game Pass könyvtár értéke

Szerző: xoki | 2021. December 23. | hír | 1 hozzászólás

Az Xbox Game Pass a játékosok szemében az egyik legjobb ajánlatnak számít, hiszen rengeteg népszerű cím már a megjelenés napjától bekerül a kínálatba. Jobbnál jobb first-party, third-party és indie játékok várják az előfizetőket, melyek együttes értékét a The Loadout ki is számolta nekünk.

A The Loadout a konzolos és PC-s könyvtárakat összegezve számolta ki, pontosan mennyit kellene kicsengetnünk, ha az összes játékot külön meg kellene vásárolni. A jelentés szerint a 2021-es Xbox Game Pass könyvár értéke 6315,35 dollár, azaz több mint 2 000 000 forint.

Az Xbox Game Pass teljes kínálata elérhető a Microsoft áruházában, ezért az ott feltüntetett árakat vették figyelembe a könyvtár értékének kiszámításánál. Néhány érdekességre is kitértek, így kiderült az is, hogy a márciusi hónapban bekerült játékok értéke volt a legmagasabb, az áprilisi címeké pedig a legalacsonyabb.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez reklámszövegként baromi jól hangzik de a valós érték messze nem ennyi egy előfizető számára. Mivel úgysincsen senki akit a teljes kínálat érdekelne. Ha már a kínálat 20%-át használja valaki az már kimagaslóan jónak számít. Ráadásul premier áron kezelni mindent megint csak kicsit átverés, pl ha steam-re összeszedek egy 100 tételes listát akkor abban biztos, hogy bármikor van 20-25 játék ami épp akciós.
Nagyon jó kezdeményezés a GamePass csak még a jelenlegi fogmájában nem igazán éri meg. Belegondolva hogy más szórakoztatóipari területeken (film sorozat zene) milyen ár/érték aránya van az előfizetéseknek, akkor a GamePass most még tulajdonképpen a legkevesebb tartalmat adja a legmagasabb áron.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció