2020-ra tervezik a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését

Szerző: xoki | 2018. July 27. | hír | 4 hozzászólás

Amióta kiderült, hogy az EA a Respawn Entertainment csapatára bízott egy új Star Wars-játékot, a stúdió meglepően csendben tevékenykedett. Még most sem tudni, hogy pontosan milyen játék is készül, néhány apróságot leszámítva.

Múlt hónapban fedték fel, hogy játékuk címe Star Wars Jedi: Fallen Order lesz, amely a 3., illetve a 4. epizód között fog játszódni. Egy akció-kaland játékról van szó, amelyben egy a túlélésért küzdő padawan bőrébe bújunk majd, aki egy Sith elől próbál elmenekülni.

A weboldalon 2019 van feltüntetve megjelenési dátumnak, ellenben a cég pénzügyi beszámolója alapján valószínűleg később jelenik meg. Jelen állás szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order a 2020-as fiskális évre várható, így 2019. október 1-je és 2020. szeptember 30-a között bármikor megjelenhet. Blake Jorgensen viszont figyelmeztette a rajongókat, hogy a 2020 nem egy konkrét dátum, hanem egy kitűzött cél, ugyanis ekkorra szeretnék elkészíteni, de sose lehet tudni, milyen akadályba ütköznek, amely lelassíthatja a munkálatokat.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Ez single vagy multi lesz?
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@wgeorge85: A mostani divatot követve valami battle royal 😃DD
0
0
0
0
lamed88 avatar
Azért ha visszahoznák a régi star wars jedi knight jedi academy stílust csak komolyabb grafikával és játékmenettel, annak úgy tudnék örülni. 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én még mindig az mellett vagyok hogy hagyják a francba a disney sw univerzumot, és inkább csinálnák a titanfall 3-at.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció