2019 harmadik negyedévében érkeznek a Navi GPU-k és a Rome CPU-k

Szerző: xoki | 2019. May 02. | hír | 8 hozzászólás

Az AMD nemrég megtartotta a 2019 első negyedévére szóló pénzügyi beszámolóját, amely alapján összességében elég jó eredményt tudtak felmutatni.

A száraz szöveg helyett valószínűleg sokkal többen vagytok kíváncsiak a beszámoló utáni konferenciára, ahol az AMD több új információval is szolgált a jelenlévő befektetők számára a közelgő termékeiket illetően. Az AMD elárulta, hogy 2019 harmadik negyedévében érkeznek majd a Navi architektúrán alapuló új GPU-k, és az első Rome, azaz a Zen 2 alapú Epyc CPU-k.

A Navi a TSMC 7 nm-es chipjeivel fog készülni, és remélhetőleg többet is hallunk majd róla a Computex alatt, illetve az E3-on is. Nagyon valószínű, hogy legalább az egyik eseményen jelen lesz a Navi, hiszen most már tudjuk, hogy a harmadik negyedévben jelennek majd meg, azaz valamikor július, augusztus vagy szeptember folyamán. Az AnandTech felhívta rá a figyelmet, hogy 2019 harmadik negyedévében lesz két éve, hogy megjelent a Vega GPU architektúra, illetve arra is, hogy az AMD tervei szerint a Navi sokkal olcsóbb lesz a jelenlegi Radeon VII-től.

Az AMD Rome Epyc CPU-k szintén 7 nm-es technológiával készülnek majd, amelyekből már hamarosan elkészülnek a tesztpéldányok is. Ezek a 7 nm-es Zen+ termékek viszonylag könnyen a különböző piaci igényekre lesznek szabhatók, illetve sokkal könnyebben el is készíthetők.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Biztos forrásból tudom, hogy csak az EPIC store-ból lesznek elérhetőek.

Spoiler!
najó nem 😃
0
0
0
0
💬 1
Balu_kapitany avatar
@Mesterlovesz: De a DLC-et meg steamen😂
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Nah 😃 nem szabad várni most kell VGA -at venni 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
LeL... január, utána március, utána E3 most meg már 3. Negyedév?!... 😆
0
0
0
0
odinx avatar
Dolgozzanak csak rajta, inkább legyen jól megcsinálva, mintha tele lenne hibával. Hajrá.😀
0
0
0
0
Twist avatar
Jajj ne, már ez is epic? 😃
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@Twist: Epic járvány félelmet nem ismerve terjeszkedik. 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció