2019-ben PC-re is megjelenhet a Borderlands 2 VR

Szerző: xoki | 2018. November 30. | hír | 12 hozzászólás

Sajnos egy ideje már nem hallottunk a Borderlands-szériáról, ugyanis azon kívül, hogy készülőben van a Borderlands 3, semmit sem tudunk a folytatásról.

A népszerű széria következő részéről továbbra sem árultak el semmit, ellenben a Borderlands 2 hamarosan újra visszatér. Decemberben megjelenik a Borderlands 2 VR, tehát a virtuális valóság élményével tudjátok majd újra kijátszani. Sajnos egyelőre csak PlayStation VR-ra fog megjelenni, de lehetséges, hogy ez jövőre megváltozik.

A játék trailerében látható egy szöveg, mely szerint a Borderlands 2 VR legalább 5 hónapig PSVR-exkluzív lesz. Ez az idő a megjelenés napjától kezdődik, tehát 2019. május 14-étől bármikor ellátogathat egy újabb platformra is. Valószínűleg nem rögtön, - mivel több headsetre kell optimalizálniuk a játékot - de azért a nyár folyamán, vagy legkésőbb ősszel nagy az esélye annak, hogy PC-re is kiadják majd a játékot.

Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Megjelenés: 2012. September 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Ezért a VR verzióért, ha megjelenik PC-re biztos nem veszek jobb gépet, se VR szettet...
Sőt részemről a VR/Oculus Rift micsoda még ingyen se kellene,
azért van a monitor hogy azon játsszak, ha van kedvem.😀

Inkább akkor már PS4-et vennék ha nem tudnám hova tenni a malac persely tartalmát.😆
0
0
0
0
💬 11
szilver avatar
@wgeorge85: Támogatom a gondolatmenetet. 😉
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@szilver: Ennek örülök, de tényleg.😀
0
0
0
0
Spazzz avatar
@wgeorge85: Hat ha lenne felesleges penzem akkor en siman vennek😃 de jo a pc is 😃
0
0
0
0
gerikember avatar
@wgeorge85: Én eladnám ha kapnék egyet 😎
0
0
0
0
skiLeT avatar
@wgeorge85: Izlések és pofonok! Nekem nagyon bejön! Nem bántam meg egy kicsit se! DE tény hogy korai még meg gyenge a felhozatal de nem rossz. De ennek is csak haverokkal a legjobb vagy party-kon játszani és nevetni a másikon hogy milyen "béna" pl. Amúgy szerintem nem igazán lehet összehasonlita a VR-t az otthon ülős, monitoros játékokhoz. Ez teljesen más! más platform. Mintha valaki zenélni akarna. Tud gitáron meg zongorán is, tény hogy zene zene, DE teljesen más. Valakinek bejön, valakinek nem, valaki classic-us valaki indie. 😀
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@skiLeT: Igazad van, hogy mindenkinek más a szimpatikus, bár itt csak két táborról van szó,
a kettő teljesen más világ.😀
Biztos jó találmány, de eléggé drága a VR plusz a hozzá való gép.
0
0
0
0
skiLeT avatar
@wgeorge85: Ezzel teljesen eggyet értek! Sajna iszonyat drága! 😞
0
0
0
0
santakigyo avatar
@wgeorge85: Nem rossz az, csak nem érzem azt, hogy ebbe bele kellene fektetni.Szóval magam részéről is kihagyom, és talán akkor ha lesz alá rendes tartalom. Addig meg még fejlődik is pár generációt.
0
0
0
0
xCube avatar
@wgeorge85: Az Oculus és egy VR ready PC tényleg drága. Egy PS4 + PS VR már jóval megfizethetőbb, sőt... . Ez egy régi új megoldás, egy új megközelítés a játékok beleélhetőségének javírására. Én próbáltam de még nem vettem, de ha a későbbi verziókba jobb panelek kerülnek és nem lesz minden olyan elmosódott, akkor sanszos, hogy beruházok majd egyre.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@xCube: Azt sejtettem, hogy még gyerek cipőben jár a VR, legalábbis az elején van a technológia, nem elég kiforrt, mint mondjuk a "hagyományos" PC környezet.
Azt viszont nem is tudtam, hogy elmosódott, még nem próbáltam VR cuccot.😀
0
0
0
0
xCube avatar
@wgeorge85: A VR nem egy új környezet, inkább a régiek kiterjesztése.

Igen elmosódott valamelyest. Gondolj bele milyen felbontású panel kell ahhoz, hogy a szemedtől 4 - 5 cm -re is éles képet adjon.
A PS VR a leggyengébb a három piacvezető megoldás közül (ez is a legolcsóbb), utána jön az Oculus Rift, a legnagyobb felbontást viszont a HTC Vive adja (ez persze a legdrágább).
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció