13 év után megjelent a Half-Life világában játszódó Lambda Wars

Szerző: Pafry | 2021. February 23. | hír | 1 hozzászólás

A Lambda Wars eredetileg egy másik Valve játék, az Alien Swarm modjaként kezdte pályafutását, azonban a hosszú évek alatt egy saját, teljes értékű címmé nőtte ki magát.

A Lambda Wars hosszú ideje béta verzióban volt elérhető a Steam áruházában (jelenleg is így van még feltüntetve), a játék adatlapján a készítők viszont azt posztolták, itt az ideje, hogy megjelenjen a játék 1.0-s verziója. Számos új egységgel és épülettel bővítették ki a címet, amelyet így már kiléptetnek a béta fázisból.

Két játszható frakció található benne, a Combine és a Rebels, és a Half-Life 2 csatáit lehet benne újrajátszani, immáron felülnézetből. A játék tartalmas single-player, multiplayer és co-op funkciókat egyaránt tartalmaz. A cím egyelőre teljesen ingyen kipróbálható, a Steam adatlapja itt érhető el.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Hmmm, munkába láttam,mondom ha hazaértem biztosan lementem a könyvtárba elvégre ingyen van! Aztán néztem róla videót, hát tudjátok vannak az olyan játékok amik ingyen sem kellenek, na ez pont 1 olyan 😃 azért mert a half life szférában játszódik attól még az nem lesz feltétlen jó...:/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció