13 év után lesz ingyenesen játszható az Eve Online

Szerző: xoki | 2016. September 01. | hír | 5 hozzászólás

Az Eve Online egy, a CCP Games által készített, űrhajós MMO, amely 13 év után, novemberben free-to-play modellre vált át.

A fejlesztők már régóta gondolkoztak rajta, hogy átalakítják az előfizetői modellt, hogy az a meglévő és az új játékosoknak is megfelelő legyen. Minden eddigi előfizető az „Omega clones” nevet viseli majd, akiknek továbbra is minden elérhető lesz, ahogy eddig is. Az új karakterek az „Alpha clones” státuszt kapják meg. A free-to-play játékosok szintén az egész Eve világát felfedezhetik, viszont sokkal lassabb lesz a fejlődés, és csak néhány űrhajó lesz elérhető számukra. Előfizetés után természetesen minden újból elérhetővé válik majd.

A fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy sok új játékost bevonzzanak az Eve világába. Nem tehették meg ezt a lépést túl gyorsan, ugyanis gondos tervezés nélkül szerverproblémáktól kezdve egészen a játék gazdaságáig bármi balul sülhetett volna el. Most már jobb hardver áll a rendelkezésükre, így könnyebben tudták megtervezni, milyen változásokat vezetnek majd be. A CCP ügyvezető producere bővebben is mesél erről az alábbi videóban.

EVE Online
EVE Online
EVE Online
Megjelenés: 2003. May 06. (PC)
Műfaj: Stratégia, MMORPG
Fejlesztő: CCP Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fukoshi avatar
Akkor nem szóltam 😃
Spoiler!
EXPLOOOSION
0
0
0
0
xoki avatar
Mert még csak szeptember van, nem november amikor modellt vált 😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Csak 14 napra játszható ingyenesen, ezt kihagytátok
https://i.imgur.com/HBSJ2dp.jpg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció