mi 1x szer csináltunk egyet de eléggé elcseszett lett de jól szórakoztunk (kb 6 fajta játékot terveztünk de csak stronghol crusader meg cs 1.6 lett belőle 😆😆 )
Én csintem egy Counter-Strike:Source gungame szervert de nm tom h jó-e mert még nm léptek be én betok lépni de nm tom h mások látják-e!
Ha vki megnézné megköszönném! : WAREZ!!!
Most futtatom a szerót szal ha lehet akk most nézzétek meg! pls
Előre is THX!
SystemRQ írta:
Ja, a laptopok rohadt drágák, 100000 Ft alatt meg olyat veszel, ami épp hogy csak egy internetes flash játékot visz. Csak az asztali pc-t meg élég macerás ilyen helyre elvinni. Ráadásul honnan szereztek olyan laptopot ami mondjuk a Left 4 Dead-et viszi? Az egér. Phú, azt meg muszáj venni hozzá, mert a beépített, az olyan fos, hogy mikor a kislaptopon kipróbáltam CS-zni, a Page Down, meg Up-pal le fel nézni, nyilakkal meg valahogy irányítani. Tehát én nem nagyon szeretem a laptopokat. De aki szereti, azt nem akarom kiábrándítani. Jók azok is.
Amin a CS elmegy, azon elmegy a Left 4 Dead...
Lehet, hogy nem full grafon, meg 16x AA val, de játszható minőségben futtatható...
hát igen ezt tanusíthatom. nekem ingem gatyám ráment a laptopomra de viszont nagyon erős és mindent lehet benne cserélni/fejleszteni. mobilitás terén verhetetlen. ha megyünk lanra haverok kocsival viszik a gépet monitort stb. én meg csak belerakom a hátitáskájába és gyengéden leficcenek a lanparty helyszínére😃
Ja, a laptopok rohadt drágák, 100000 Ft alatt meg olyat veszel, ami épp hogy csak egy internetes flash játékot visz. Csak az asztali pc-t meg élég macerás ilyen helyre elvinni. Ráadásul honnan szereztek olyan laptopot ami mondjuk a Left 4 Dead-et viszi? Az egér. Phú, azt meg muszáj venni hozzá, mert a beépített, az olyan fos, hogy mikor a kislaptopon kipróbáltam CS-zni, a Page Down, meg Up-pal le fel nézni, nyilakkal meg valahogy irányítani. Tehát én nem nagyon szeretem a laptopokat. De aki szereti, azt nem akarom kiábrándítani. Jók azok is.
Dehogy jók! Egy normál gamer laptop 200 000 ft annyit nem hiszem hogy lanpartyra költenének sokan!
Már nehogy ne tudd elvinni azt a 15 kilós gépet meg jobbesetben az 5 kilós lcd monitrot.
Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár környékiek jelentkezését várjuk elsősorban, de bárki eljöhet, aki meg tudja oldani!!!!
Még 5+1 csapatnyi hely van!!!
---
Ha vki megnézné megköszönném! : WAREZ!!!
Most futtatom a szerót szal ha lehet akk most nézzétek meg! pls
Előre is THX!
Amin a CS elmegy, azon elmegy a Left 4 Dead...
Lehet, hogy nem full grafon, meg 16x AA val, de játszható minőségben futtatható...
Már nehogy ne tudd elvinni azt a 15 kilós gépet meg jobbesetben az 5 kilós lcd monitrot.
Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár környékiek jelentkezését várjuk elsősorban, de bárki eljöhet, aki meg tudja oldani!!!!
Még 5+1 csapatnyi hely van!!!
---