ÜDV: Szaggat a játék régebben nem szaggatott de ujra lett téve
Win7 Ultimate 64bit DX11 és fogalmam sincs mi lehet a gond! kérlek segítsetek ha láttok valami hibát! köszönöm előre is!
ez a gépem adatai
AMD Athlon II X3 450 3.2GHz BOX (Processzor Socket AM3)
2x2GB DDRIII PC10600 1333MHz Kingston (Memória DDRIII)
500GB Western Digital 7200rpm WD5000AAKX SATA3 (HDD SATA)
Gigabyte GA-78LMT-S2P (Alaplap Socket AM3)
Codegen 3339 (Ház)
AMD Radeon HD 6570 1GB Sapphire 11191-26-20G (VGA PCIE)
DVD-RW NEC AD-7280S SATA (Meghajtó DVD-RW)
gigazte írta: Szakito: Először a játékban megnyomod a web, vagy 720p, vagy 1080p gombot. Ezután átkonvertálja a videót! Amikor kész, itt megtalálod: C:\Users\*****\Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\rendered😉
Előre is bocsánat , hogy itt kérdezem ........
Grand Theft Auto IV - be , milyen programmal tudom berakni a WTD/WFT fájlokat (autók) 😕
Jobban mutatna a játék ..... 😆
Szakito: Először a játékban megnyomod a web, vagy 720p, vagy 1080p gombot. Ezután átkonvertálja a videót! Amikor kész, itt megtalálod: C:\Users\*****\Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\rendered😉
FeRR írta:
ezé annyira felesleges volt új témát létrehozni..komolyan valaki(k) csak kérdezni jönnek fel erre az oldalra..ezt nyugodtan írhattad volna a GTA IV multi-ba is amit nemrég hozál létre..de nemszólok bele nem az én dolgom!
Egyetértek veled! Akár a gépigényéhez is lehetett volna írni!
ezé annyira felesleges volt új témát létrehozni..komolyan valaki(k) csak kérdezni jönnek fel erre az oldalra..ezt nyugodtan írhattad volna a GTA IV multi-ba is amit nemrég hozál létre..de nemszólok bele nem az én dolgom!
Win7 Ultimate 64bit DX11 és fogalmam sincs mi lehet a gond! kérlek segítsetek ha láttok valami hibát! köszönöm előre is!
ez a gépem adatai
AMD Athlon II X3 450 3.2GHz BOX (Processzor Socket AM3)
2x2GB DDRIII PC10600 1333MHz Kingston (Memória DDRIII)
500GB Western Digital 7200rpm WD5000AAKX SATA3 (HDD SATA)
Gigabyte GA-78LMT-S2P (Alaplap Socket AM3)
Codegen 3339 (Ház)
AMD Radeon HD 6570 1GB Sapphire 11191-26-20G (VGA PCIE)
DVD-RW NEC AD-7280S SATA (Meghajtó DVD-RW)
Szakito: Először a játékban megnyomod a web, vagy 720p, vagy 1080p gombot. Ezután átkonvertálja a videót! Amikor kész, itt megtalálod: C:\Users\*****\Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\rendered😉
És akinek nincsen meg az a felbontás?😆
Grand Theft Auto IV - be , milyen programmal tudom berakni a WTD/WFT fájlokat (autók) 😕
Jobban mutatna a játék ..... 😆
Ötlet?
azért köszi😀
de nem engedi kiexportálni csak a social clubba
Rámész,hogy Web akkor a mappába is kiexportálja.
Media player.
Egyetértek veled! Akár a gépigényéhez is lehetett volna írni!