GTA IV modding
Sziasztok ezt a témát azért nyitottam mert ha csinálok egy ruhát a játékhoz és Spark-al be teszem utána fel akarom próbálni és memória hibával ki dob, ha valaki csinált már ruhát hozzá és sikerült is megcsinálnia akkor írja le légyszíves,
itt aki kezdő ebben a témában kérdezzen nyugodtan sokk dologban tudok segíteni.
ha el akadtál írd és segitek-tünk, ha nem tudod honnan tölts cuccost hozzá csak szólj :D
ha el akadtál írd és segitek-tünk, ha nem tudod honnan tölts cuccost hozzá csak szólj :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valaki tud segíteni, hogy a handling.dat cseréje, törlése miért nincsen semmilyen befolyással a játékra? Se 1.0.2.0 se 1.0.3.0 verziónál...
De valahogy így az biztos!
De mit kell csinálnom a 100% Sevagmmel?
Hovarakjam?
Hogyan aktiváljam?
Meg egy 100% os mentést mer a gépmemet ujra kellet rakni!!!
pls. helpm 😆
http://www.gtainside.com
de azt hiszem a S native trainer-ben is van neon 😃
szerintem azt szed le😃
az jó kis kocsi vagy nem is olyan kicsi?😆
kössz a segitséget 😃
Én betuttam rakni egy Shelby GT500-at (kedvenc kocccsííííí😆😉
a trainert fogom használni mer a telefonos lezár 1 küldetést
am jó az avatarod:Ð
meg olyan cheat van még hogy fel megy az életed meg a páncélod maxra.
Cheat: 482-5550-100 (telefonba kell be írnod)
simple native trainer :[LINK]
nem tudsz véletlenül valami örökélet modot mert nem találtam sehol előre is kössz
spark-ban Open,c-models-cd -images-vehicles.
de a kocsiknál jobban van megcsinálva mert bármit ki cserélhetsz bármire nem úgy mint a ruháknál.
itt vannak a járművek képekkel
[LINK]
tehát ha már tudod mit akarsz ki cserélni akkor fent import utána egy save és már bent is lesz (szintén érdemes biztonsági másolatot csinálni és szintén az 1.4 es patch-t ajánlom a hibák el kerülése érdekében) ha valami nem megy írd le😀
[LINK]
nyisd meg,katt open keresd meg a gta IV mappát,
utána pc-models-cd -images-playerped.rpf
itt vannak a ruhák textúrái ha letöltöttél egy ruhát akkor fent van egy olyan hogy Import keresd meg ahova le töltötted aztán egy ugyan olyan nevűt keres a playerped-ben mint amit le töltöttél,(érdemes biztonsági másolatot csinálni)aztán import és már élvezheted és az új ruhát 😃 ajánlom az 1.4 es patch-t teljesítmény javulást is hoz és még a ruhákat is be tudod tenni mert valamelyik csak azzal működik..
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Innen tudsz leszedni cuccokat ha nem tudod hogyan tedd be akkor szólj és segítek! 😀
2-3 w
Majd akkor kéne majd néhány tipp, oldal ahonnan lehet letölteni cuccot.
ha el akadtál írd és segitek-tünk, ha nem tudod honnan tölts cuccost hozzá csak szólj 😃