MSN
Na újrakattam a Windowst és eddig úgy néz ki h a bugoktól megszabadultam de mikor felraknám a Windows live Messengert kiír vmi Download Agent-s hibaüzit és kilép a telepítőből.mi a baj??
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudom kicsit kacifántos, de aki tud, HELP! THX
Szerk.: csak gondolom, h ez a hiba oka,
nem biztos! Mellesleg, a hibakód: 80040154
Azt írja, hogy az ismerőseim listája nem megtekinthető, próbálja meg később...
Hibakód:80072f19
PLEASE HELP MEEEE!
[LINK]innen töltsd le!
Oks thx, végre sikerült feltelepítenem!😀
Igen kicsomagoltam a fájlokat. Aztán futtattam az install.bat-ot, kiírta h nyomjak meg egy billentyűt, aztán kiírta hogy installizing 1..2...3 aztán meg kellett megint nyomnom egy billentyűt és kilépett, de semmi se történt. Próbálkoztam megnyitni az .msi fájlokat már nem írta ki azt h C:/Docume1/Locals/Temp/RarSDI51.219
Hanem semmi se történt:S
És hogy Adminisztrátorként futtassam a Total Commandert, az benne van az info.txt-be h azt csak vistan kell csinálni.
Szerintetek most mit csináljak?
Azzal nempróbáltad amit msn-en küldtem?
Hanem semmi se történt:S
És hogy Adminisztrátorként futtassam a Total Commandert, az benne van az info.txt-be h azt csak vistan kell csinálni.
Szerintetek most mit csináljak?
C:/Docume1/Locals/Temp/RarSDI51.219
Sziasztok! Van egy kis gond...
Először is leszedtem a 2009-es msn-t, aztán megnyitottam winrar-ba. Ott van 3db .msi fájlt + 2db .bat kötegfájl. Elolvastam az info.txt-t hogy hogy kell sorrendben telepíteni. Na akkor rákattintottam az első .msi fájl-ra és ezt írta ki: "A network error occured while attempting to read from the file: C:/Docume...
Szerintetek mit csináljak?
Azt az exet nyisd meg ami feltelepíti mind a 3-at!
Először is leszedtem a 2009-es msn-t, aztán megnyitottam winrar-ba. Ott van 3db .msi fájlt + 2db .bat kötegfájl. Elolvastam az info.txt-t hogy hogy kell sorrendben telepíteni. Na akkor rákattintottam az első .msi fájl-ra és ezt írta ki: "A network error occured while attempting to read from the file: C:/Docume1/Locals/Temp/RarSDI51.219/crt.msi
Szerintetek mit csináljak?
Ha ajánlhatok valamit....akkor ha már használjátok a trágya MSN-t 😀 akkor legalább ne msn klienssel. Tegyetek fel valami mást, tök mindegy, csak más legyen. Pl pidgin. Ezzel már lehet titkosítani is a csevegést, nem röhög rajtatok a rendszergazda melóhelyen,v agy suliban vagy akárhol. Tapasztalatból beszélek, volt idő, amikor én is röhögtem 😀 Valamint a pidgin-el kevesebb az esélye a vírusfertőzésnek is. Cserébe le kell mondani a csilivi olvashatatlan sz@rokról 😀
Az MSN kliens, mivel a Microsoft operációs rendszerekben elő vannak telepítve, jó támadási célpontok. Ezért van rá annyi vírus. Az Internet explorer sem annyira sz@r (persze eléggé), de igazán csak azért, mert előtelepítve van, és ezért feltételezhető, hogy erre írnak tökk vírust/támadást...
Az eljárás belépési pontja (CheckRemoteDebuggerPresent) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
feltettem az msn 2009et és ezt irja ki :S mit csináljak ?
Amikor bejelentkezek msn-re, akkor néha olyan minden rajta mintha nem is lenne fent a plus. Tehát a nevek pl ilyen kódokkal vannak írva)másik betütipus vagy smiley miatt...), és néha meg normálisan néz ki minden........ez mitől lehet?
nekem az a bajom hogy amikor fel tettem a 2009 es msn-t be léptem és nem volt meg a partner listám, és új partner sem tudtam fel venni, sőt megnéztem laptopon másik címen.. be létem a gépen msn-re laptopon meg egy másikra és azt írja hogy nem vagyok fent holott fent vagyok de csak ezen a gépen nincs meg a partner lista máshol megvan mindenhol :S
Szerintem probáld meg újból telepiteni😉
nekem az a bajom hogy amikor fel tettem a 2009 es msn-t be léptem és nem volt meg a partner listám, és új partner sem tudtam fel venni, sőt megnéztem laptopon másik címen.. be létem a gépen msn-re laptopon meg egy másikra és azt írja hogy nem vagyok fent holott fent vagyok de csak ezen a gépen nincs meg a partner lista máshol megvan mindenhol :S
Fura 😃
köszi
Sziasztok nekem az MSN küldözget vlmi linkeket meg kapok én is tudja vlki h hogyan lehet megszabadulni ezektől ?!?😢
Spames vagy vírusos a géped. Futtass írtót. Ha továbbra is csinálja, akkor nézd meg hogy ki a feladó, és szólj neki is.
:S
olyan gondom lenne, újraraktam az msn-t és kéri a frissebb verzió feltételét, no el is fogadom de tlepítés közbe végül ezt írja ki: probléma merült fel a telepítés folyamán, windows live suit nem lett telepítve bla bla.., aztán letöltöttem ezt a bizonyos windows live suit.ot próbálom telepíteni és ugyanezt írja ki😀
aki tud megoldást lécci írjon
Ismerem ezt az érzést én is jártam igy csak én lassan jottem rá mi a gond -.-"
Pedig csak olvasni kéne hogy mit javasol.😆
Jah ! 😃 😆
Ismerem ezt az érzést én is jártam igy csak én lassan jottem rá mi a gond -.-"
Pedig csak olvasni kéne hogy mit javasol.😆
nekem a vista-ra mikor fel akartam tenni akkor 2039-re volt állitva az év és nem lehetett feltenni...