ATi CCC nem indul
Üdv!
Már mindennel próbálkoztam, de a Catalyst Control Center csak nem akar elindulni. reinstall megvolt, de csak nem megy. valami ötlet esetleg. (legújabb CCC-t tettem fel)
Már mindennel próbálkoztam, de a Catalyst Control Center csak nem akar elindulni. reinstall megvolt, de csak nem megy. valami ötlet esetleg. (legújabb CCC-t tettem fel)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ui.: A kártya eredeti gazdájánál a mai nap kiprobáltuk és müködöt de nekem már nem akar. Ha segit ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplapom van.
A 11-havi nekem bekockázta a képet játékokban
Szerintetek melyik ATI driver a legjobb?
[LINK]
Régen megcsináltam ezt hogy elindúljon a ccc a fent leírtakkal de nagyon sokat szarakodtam vele szal nem tudom rászánni magam hogy elkezdjem kikeresgetni a frameworkoket meg minden szal elég nekem az a tudat hogy a driver az műkszik csak annyi hogy a ccc nem indúl. annyi majd hoha újrarakom az xp-t akkor rögtön a legfrissebb verziót rakom fel. az sztem majd segít a másik egyszerűbb megoldás ha nem xp-t teszek fel mer ez a hiba csak xp-n jelentkezik tommal
szevasztok! remélem tud valaki segíteni. az a gondom hogy akármilyen drivert rakok fel a radeonomhoz mindíg 4bites színmélység és 640*480 lessz az eredmény a gyárilag hozzáadott driverrel nincs gond de könyörgöm miért kell így lennie. am most win xp sp3 van fent.. és 1 hd4830 ról van szó
Köszönöm a segítséget!
Ha a gyari driver van fent es azt frissited akor is elojon a problema?
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
Az ATI CCC prgram futtatásához megfelelő oprendszer és .NET keretrendszer kell, nézd meg, hogy legalább a 2.0 verzió legyen fenn, ha fenn van telepítsd újra! Vagy nézd meg a honlapon (ATI), hogy van-e még valami rendszerkövetelmény azon kivül!