eMAG károsultak

Szerző: SPARTAN-II John-117, 2026. May 26., téma
Fórum » Társalgó
Sziasztok ! érdekelne, hogy rajtam van e itt más is, aki csak szívott eddig az Emag rendelésekkel.
Nem beszélve a minősíthetetlen ügyfélszolgálatukkal, akik csak lerázzák az embert.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
Van mikor 1-2 napon belül feladják a csomagot és van az is hogy 1-2 hétig ülnek rajta, elég random.
Főleg Black Friday-Karácsony körül ilyen lassúak. Akkor akár 1 hóba is beletelik mire megkapod amit rendelsz. 🤣

De eddig nagyobb problémám ezeken a csúszásokon kivül nem volt velük.

Alza pl mérföldekkel jobb és gyorsabb ügyintézésben, visszaküldésben és a szállításban is. Főleg hogy már 3 alzabox is van nálunk így másnap tényleg megkapom amit rendelek.. Mondjuk van hogy nem, de akkor adnak 1 hónap ingyen szállításos kupont vagy valami más kedvezményt általában.😀 Más webshopoknál ilyen nincs..
0
1
1
0
The_Teacher_Man avatar
Kb. száz rendelést bonyolítottam le hiba nélkül. Egyszer viszont a zewa szarpapír csomija sérült volt, így 3 guriga koszos lett. Egy teljes csomag árát visszautalták 2 munkanapon belül.
Nekem ennyi negatív tapasztalatom volt 🙂
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Egy 2tb-os külső toshiba hdd-t rendeltem egyszer tőlük, valami kínai dobozos jött. Magában a hdd-ben zörgött valami, usb-be bedugtam nem is indult :D küldtem is vissza, többet soha. Legalább mindent visszafizettek. Másik sztori, ott nem tudom már mit rendeltem de automatába jött volna. Pénteken megérkezett odamentem, nem volt jó az automata, nem lehetett átvenni. Egész hétvégén semmi, de ugye 2 nap után már viszik is vissza a csomagot. Szóval hétfő reggel kiürítették. Aztán úgy a következő hét közepén hívott egy futár hogy jön a csomag aztán ő elmondta hogy most azokat szállítja ki amik bent ragadtak a múlt héten. Inkább kerülöm, kritikán aluli román bolt mint a többi.
0
0
0
0
no avatar
Mi a samsung a50-et rendeltük meg annó, és egy hulladékot küldtek.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Nekem még mindig megvan az EMAG-os A50. 😅 Néha lefagy mondjuk az elmúlt kb 2 évben, de már egy idősebb darab, ráférne egy csere. 😁
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Nekem csak kurva gyorsan lemerül.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Én eddig 2szer próbáltam meg tőlük rendelni. Emailt azt kaptam, h miket rendeltem, de se több, se kevesebb. Azóta is jön a csomag XD
Na mondom OK, ezek sem valami megbízhatóak.
0
0
0
0
SPARTAN-II John-117 avatar
Jöhetnek a valódi tapasztalatok.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció