Kevés Játék van a megjelenéseknél felsorolva.

Szerző: venator5, 2024. October 01., téma
Fórum » Játékokról általában
Nemrégiben be akartam jelőlni azokat a játékokat amelyeket nemrégiben a gamescom óta felirtam magamnak de a 24 játékból amelyeket megjelőltem elég kevés szerepel az oldalon. Pedig olyan játékok is szerepelnek rajta mint a Ghost of Jotei ami nincs egy hónapja hogy bejelentették.

Olyanok mint a
-Black State.
-Perfect Dark (Kép vagy média nincs hozzá)
-Spine
-Warcos 2
-Project th
-Project M
-The Grass of Genesis
-Last sentinel

De akár már megjelent játékok is hiányoznak
-Deathsprint 66
-EVOTINCTION

Tudja valaki hogy ennek mi lehet az oka?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
Az az oka hogy már rég nem üzemel úgy az oldal ahogyan régebben sajnos :(
0
0
0
0
💬 8
wiza avatar
@TommyVercetti0_X: Jó hogy nem megy az oldalnak mikor kb 10-15 nagypofájú le uralja az oldalt ,nem azt írod ami nekik teszik azt jönnek rád mint valami csürhe ...mert nekik mindenhez hozzá is kell szólniuk abban a tévhitben élnek minél magasabb a belepofázok mindenbe pontjuk akkor nekik mindig igazuk van. Na meg pár csicskás akik ezeknek a seggéből lógnak ki saját véleményük nincs ,csak mikor konfliktus van jönnek a szarszagra mint a legyek. Kinek van így kedve ide jönni...szerintem ezért pang az oldal. Ez nem neked szól csak annak ,hogy tényleg jobb volt az oldal hangulata régebben ,még barátaim is voltak.
4
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@wiza: :( Szomorú ez az egész. Régen minden jobb volt!
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@wiza: Azért a tartalomszolgáltatói oldalon is vannak problémák bőven. Amint a téma is mutatja, nem nagyon megy az adatbázis naprakészen tartása, hírek egy-két napja egy, a közösségi aktivitást jobban gyilkolják ezek, meg a facebook/discord.
0
0
0
0
wiza avatar
@X9K338DA: Szerintem totál feles leges itt egy hírblokkot működtetni mire kiteszik addigra ,ha érdekel a téma már rég tudod azt....a "szivárogtatás" szótól meg már hányingerem van. A Szivárogtatás tudatos reklám része egy nagy hazugság. Ha szarban van anyagilag az oldal vagy kevés a tartalom gyártó akkor a nem fenntartható részeket vissza kell nyesni azt arra kell használni az oldalt amire kitalálták "gépigény". Te is hoztál egy néző pontot meg én is ,az a baj hogy mind kettő igaz ....
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@wiza: Viszont ha nem hoznak le híreket, akkor nincs mit nekünk megtárgyalni. Mert hozzászólásszámban azért nem rosszak a hírek. Egy-egy hír alatt átlag simán van 20-40 komment, szóval aktív felhasználók vannak.
0
0
0
0
wiza avatar
@X9K338DA: Jogos ,de a hozzászólások minősége ....néha kritikus és minőségtelen.Egyik csak böfögi a szokásos pont gyűjtő hozzászólását a másiknak meg lila fingja sincs róla 5% aki ír valami érdekeset is akinek meg van egy kis csepp esze az meg inkább meg sem szólal.Mondok egy példát még anno írtam valamit a RTX4090 teljesítményéről a csávó leugatott ,hogy miért írok ekkora hülyeséget mert Ő a nagy tudású itt meg ott olvasta nézzek utána! Nézem a konfigját full AMD fufff mi 😳😠a tökömnek írjak vagy olvassak itt valamit is ,ha hülye gyerekek itt akarnak okosnak tűnni.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@wiza: Mindenben egyet tudok érteni régen olyan jó kis oldal volt ez de mostanra már elvesztette az erejét.
0
0
0
0
wiza avatar
@TommyVercetti0_X: Bocs ,hogy ide offoltunk !
0
0
0
0
wiza avatar
"Survival Fountain of Youth" Megjelenés dátuma: 2024. máj. 21.

Ez sincs fent pedig magyarítás is van hozzá és nekem elsőre elég pofás kis játéknak tűnik.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció