@kovb677: Háááát lehet igazad van és csak max ennyi de azért én örülnék ha kicsivel jobban megerőltetné magát az MS és kitalálnának valami újdonságot. A windows-ra ráférbe egy hatalmas nagy felfrissülés
@kovb677: Ami a win 7-nél volt meg a Vista jaja jó is volt de hát mindig kell valamit változtatni ha nem is túl sok mindent amit sajnálok hogy a vezérlőpultot a klasszikust teljesen dobni akarják és helyette csak a gépház lesz ennek a döntésnek annyira én személy szerint nem örülök annyira na meg annak se hogy teljesen integrálni akarják a mesterséges intelligenciát a 12-ben. Meg gyanítom teljesen új gépet kell venned majd ahoz hogy használd a rendszert mát mint annak aki régi típusú géppel rendelkezik régi alkatrészekkel nem kompatibilis cuccokkal habár a 11-nél még lehetett trükközni de a 12-nél már nem hiszem hogy lesz ilyen vagy ehez hasonló kiskapu. Na meg a 12-nek az árazására is rohadtul kíváncsi leszek meg hogy lehet e majd váltani 11 ről 12 re ingyen ugy mint 10 ről 11 re ugye bár.
Arra viszont még nem derült fény, hogy követni fogja-e a jelenlegi Windows 11 szigorú
(erősen marketing szagú) hardver követelményeit.
Ti váltani fogtok/ kifogjátok próbálni amint elérhetővé válik bármilyen hivatalos teszt kiadás? Vagy maradtok a Win 10/11-nél?
@Nathan Drake: A mai tenderdet nézve igen. Mivel ezeknek a rendszereknek már semmi keresnivalójuk régi több mint 10 éves hardvereken. Egyenlőre nem is lesz különszedve a win 12.
Játékok hardverek fejlődése, konzolok miatt sem. Meg eleve a megjelenési idejükből ítélve se.
@Nathan Drake: A Windows legkisebb baja a marketingszagú hardverigény. A nagyobbik az, hogy mára gyakorlatilag vírussá vált. Spyware+adware. Régen vírusirtókat és tűzfalakat telepítettünk, hogy ne tupírozódjon fel a Widnowsunk olyan dolgokkal, amik a 10 óta alapfunkciók. Sokszor fontosabb a Microsoftnak, hogy az adathalászat és reklámozás menjen, minthogy maga az operációs rendszer.
Sosem telepítettem szándékosan vírust a gépemre és a jövőben sem tervezem.
ezt már visszavonták https://pcforum.hu/hirek/28140/windows-vezerlopult-megszunes-microsoft-visszavonas-gephaz
(erősen marketing szagú) hardver követelményeit.
Ti váltani fogtok/ kifogjátok próbálni amint elérhetővé válik bármilyen hivatalos teszt kiadás? Vagy maradtok a Win 10/11-nél?
Játékok hardverek fejlődése, konzolok miatt sem. Meg eleve a megjelenési idejükből ítélve se.
Sosem telepítettem szándékosan vírust a gépemre és a jövőben sem tervezem.