Lenne egy kérdésem
Az egyik monitor 27 LG 4K UHD IPS HDR 10 27UL500-W az útóbbi időben bekapcsolás útán random időnkint elsötétedik és nincs kép van hogy teljesen feket a kép mintha ki lenne kapcsolva es van amikor csak sima feket mint a film végen ez a jelenség kb 3-5 is vissz tér meg néztem a video kártyának a drivere a legg frissebb egy Gigabyte GeForce RTX3060 Gaming OC 12G . Nem tudom el dönteni hogy ez monitor hiba vagy video kártya Köszönöm a segitseget
@Bronson: Köszi a választ ra van kötve egy LG 4K tv re ott még nem tapasztaltam igaz ritkán hasznalom igy meg probáltam re tetem egy sima FHD 27 monitora ott néhe a youtubeon megjelenik egy csik a monitor közepén de csak ott átt . Most áttszerelni egy másik gépbe nem tudom mert nincs otthon még egy gép ami kitudna hajtani a vgat mindenkép érdekes jelenség még meg probálom hogy veszk új DP kábeleket
Szerintetek mi lehet a gond? Elindítom a gépet, minden normálisan megy, leszámítva, hogy nincs kép a monitoron (Samsung Odyssey G3). Videókártya szerintem ok, kipróbáltam másikkal, ott se volt kép. Monitor bekapcsol, zöld led világít. Két tippem van. Vagy a display port kábel rossz, vagy a monitor tápja mondta fel a szolgálatot.
@xCube: 99 % százalék, hogy maga a monitor a rossz, mert a hdmi-n csíkos képet ad, display porton nincs kép. Egy másik géphez kötve, mindkettőnél csíkos volt a kép. Ez utóbbi fura, de a videókártya nem hiszem, hogy problémás, mivel a tv hdmi portján illetve átalakítóval a dp-t használva, tökéletes képet ad. Szerencsére még garanciás a monitor, így visszaküldöm javításra, amint megjön az új.
Az egyik monitor 27 LG 4K UHD IPS HDR 10 27UL500-W az útóbbi időben bekapcsolás útán random időnkint elsötétedik és nincs kép van hogy teljesen feket a kép mintha ki lenne kapcsolva es van amikor csak sima feket mint a film végen ez a jelenség kb 3-5 is vissz tér meg néztem a video kártyának a drivere a legg frissebb egy Gigabyte GeForce RTX3060 Gaming OC 12G . Nem tudom el dönteni hogy ez monitor hiba vagy video kártya Köszönöm a segitseget