Mindent az E-Cigiről.

Szerző: MrPAYER, 2021. September 04., téma
Fórum » Társalgó
Sziasztok!

Feltételezem, hogy vagyunk páran itt az oldalon akik dohányt helyett folyadékból pótoljuk a nikotint 😀

Milyen géped van?

Milyen volt az első?

Kész likvidet veszel vagy kevered?

Ha kevered akkor melyik aromák a kedvenceid?

Stb.

Én pl. ma tudtam meg, hogy lehet kapni ún. Koffein shot-ot, ami ugyanaz mint a nico shot csak koffeinnel, valakinek van tapasztalata vele?
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
A gyűjtemény... 😁
https://i.imgur.com/WfQyw5S.jpg
2
0
0
0
MrPAYER avatar
Nos, én körülbelül 6 éve ismerkedtem meg az ecigivel, sajnos első körben nagyon rossz tapasztalataim voltak. Elkövettem azt a hibát mint sokan mások, hogy bebattyogtam egy dohányboltba és onnan vettem egy készüléket, természetesen mellé pedig egy likvidet is, a legrosszabb fajtából (Mellow Dew).

Pedig nem ezt a régi hagyományos pen style gépet vettem akkor sem, hanem egy box modot, azt hiszem Aspire volt a márkája. Kb. 2 napig bírtam mire újra kénytelen voltam rágyújtani rendes, analóg cigire. Borzasztó íze volt, kapart is mint a veszedelem, csöpögött mindenhonnan a szerkezet, egyszóval undorító volt az egész.

El kellett telnie pár évnek mire úgy voltam vele, hogy oké újra megpróbálom ezt az ecigi témát, de akkor vásárlás előtt már jobban kiokosítottam magam, hogy nehogy elkövessem megint azt a hibát, hogy rossz gépet és lötyit veszek, mivel rájöttem, hogy előző körben én voltam a leginkább a hibás, hogy nem néztem utánna a dolgoknak kellőképpen.

Tavaly év elején így esett a választásom a Smok Nord 2-es szerkezetre, és hát azóta sem gyújtottam rá hagyományos cigire 😀 teljesen ég és föld volt az élmény a korábbiakhoz képest, hatalmas gőz, nagyon finom ízek, nem csöpögött, nem folyt, mondanám, hogy 100%-ban visszaadta a dohányzás élményét de inkább felette, amíg kapható volt addig is többnyire ízesített cigiket szívtam, de itt sokkal tisztább, gyümölcsös ízek vannak értelemszerűen a füst hiánya miatt. Én keverem magamnak a likvidjeim, mindig próbálok más ízeket használni, tesztelgetni, de van állandó ízem is ami mindig a polcon van, a Chill Pill-nek a Berry Berry extra fresh aromája.

Persze viszonylag hamar kinőttem a Nordot, kevésnek bizonyult az akksija, hogy kibírjak vele egy teljes napot, de nagyon megvoltam elégedve a márkával ettől függetlenül, úgy hogy maradtam is nála, jelenleg egy Rigel-t nyúzok már jó ideje, és nem hiszem, hogy ettől többre lenne szükségem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció