GTA V aktiválás

Szerző: Alexa0426, 2021. April 24., téma
Fórum » Szoftver
Sziasztok!

Használtam vettem egy díszdobozos kiadású GTA V-t pc-re. Mikor telepítettem fel es beírtam az aktiváló kódot, akkor azt írja ki, hogy: "a kód már használatban van". Ilyenkor mi a teendő? Van erre valami megoldás? Vagy kilőttem ezzel a lehetőséget, mivel már használt? Bármilyen megoldást meghallgatok!
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Vedd fel a kapcsolatot azzal akitől vetted, és kérd el tőle ahhoz a fiókhoz a hozzáférést ahova regisztrálva lett a kód. A fiókhoz tartozik a játék, kell a működéséhez, annak is járnia kéne mellé.
Ha ez nem sikerül, próbálkozhatsz a Rockstar supportnál, hogy valaki elhasználta a frissen vedd kódodat, hátha elég lesz csak a kód meglétével igazolni.

Ha egyik sem sikerül, akkor vagy átvertek, vagy az illető sem gondolt erre az esetre (bár ezt kétlem).
0
0
0
0
💬 2
Puffin avatar
@susguy: Ha használtan vesz valaki játékot PC-re abban ott van hogy már aktivált egyszer. Tehát ha nem adta oda az accountot mellé akkor egy átb***ás volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@Puffin: Igen, ezért mondtam hogy kétlem. Ettől függetlenül előfordulhat (még ha ritkán is), hogy az illető nem tud róla/nem jut eszébe (pl egy szülő ad el egy játékot ami gyereké volt). Lásd a posztot, az illetőnek se jutott eszébe mikor megvett egy használt játékot.

Egy próbát megér a kapcsolat felvétel, ha már úgy is kifizette. Veszteni többet nem nagyon tud.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nyilván mivel használt, így már a kód felhasznált, tehát bukta ezen szempontból!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció