Sziasztok tudna nekem valaki egy olyan RGB progit mondani ami univerzális? Ami márkafüggetlen támogat minden RGB eszközt ,az sem baj ha fizetős. Rákeresni én is rátudok tapasztalatok érdekelnének. Kösz
@wiza: Microsoftnak lesz majd a Windows 11 és 10-ben nemsokára, de én olyanról nem tudom jelenleg ami mindent magába foglalna. Ha egyszerre akarsz kezelni mindent akkor venned kell egy HUB-ot és arra rákötni mindent
@Pokman: Az MSI Center egy rakás sz@r azért keresek pont más megoldást. Tény a vga kívül mindegyiket kezeli de úgy működik meg úgy is néz ki mintha egy 5 éves gyerek csinálta volna. Hiba volt tőlem még egyszer MSI alaplapot venni többet nem teszem.
@Puffin: Na nézd csak megoldható az RGB minden egyes kezelése egy programon belül "Armoury Crate" program ami az Asus terméke. Egy feltétele van Asus alaplap+asus videókártya+windows11 kombó. Ezzel az összeállítással nem csak a gépház minden egyes elemét ,de még a bilentyűzet,egér fejhalgató RGBje is szabályozható egy programon belül +Aura desktop hátérképek zseniális! Lecseréltem az Msi alaplapomat Asusra ,hát nem bántam meg. Arcul csapott a valóság az Asus mennyivel előbbre jár a termékei program támogatásában. Kösz a segítséget!Ki próbáltam azt is amit ajánlottál pont a napokban kapott egy nagy frissítést további 800 terméktámogatást ,de így értelmét vesztette egy külsős program.
@wiza: Hát ha mindened Asus akkor igen, az armoury nagyon jó megoldás. Egeremet lecseréltem szóval ahhoz már nem jó, de minden másom Asus TUF, szóval eléggé megkönnyíti a dolgokat. Amúgy win10-esen is használható. És nem csak RGB-re jó, összesíti a drivereket amiket egy gombnyomással tudsz frissíteni és az Asus termékek (billentyűzet, fejhallgató, monitor IS, stb.) minden beállítása is ott van.
@wiza: Hát előtte Tuf lapom volt, de szerintem az Armoury egy kalap s*ar. 😆 Az Aura desktop meg hosszabb távon nagyon idegesítő volt számomra. Na de kinek mi.
Mondjuk az MSI sem nagy eresztés, de nekem egy ARGB port + SSD + RAM színek állításához elég. A ventik meg úgyis a Lian Li szoftverén keresztül mennek.
Esetleg aki jártasabb a Corsair iCUE szoftverében tudja, hogy valahogy meg lehet-e oldani a Dominator Platinum ramokon, hogy olyan activity indicator módon világítsanak a ledek mint a régi XMS Pron?
Nos azt kell hogy mondjam a Phanteks Halos Lux Digital RGB Fan Frames nagyon jó dolog.
Extravagáns, egyedi külsőt kölcsönöz a gépnek.
Nekem eddig csak kettő volt, de tegnap kinyílt a Démon mindent látó harmadik szeme is. 😆
Elképesztő 😃
@Scorn Face: Rétegtermék, mint az összes RGB-s kiegészítő. Egyébként alapvetően látványos és egyben állványként is jól mutat. Elég jól testreszabható és nincs is gagyi hatása, szóval teljesen korrekt.
@Puffin: Én ezt találtam most: https://www.konzolvilag.hu/pc/deepcool-videokartya-tarto-gh-01-a-rgb-fekete-rgb-allithato-magassag-max-terhelhetoseg-5-kg
Lehet szerzek is egyet a gépbe, későbbiekben egy nagyobb videókártyához jó lesz 😀
Mondjuk az MSI sem nagy eresztés, de nekem egy ARGB port + SSD + RAM színek állításához elég. A ventik meg úgyis a Lian Li szoftverén keresztül mennek.
Esetleg aki jártasabb a Corsair iCUE szoftverében tudja, hogy valahogy meg lehet-e oldani a Dominator Platinum ramokon, hogy olyan activity indicator módon világítsanak a ledek mint a régi XMS Pron?
Úgy nagyon jól látható lenne, hogyan világítja meg a vizet a választott színű fény.
Extravagáns, egyedi külsőt kölcsönöz a gépnek.
Nekem eddig csak kettő volt, de tegnap kinyílt a Démon mindent látó harmadik szeme is. 😆
Elképesztő 😃
Szóval csak ajánlani tudom...
Kicsit normálisabban néz ki. 😆
[LINK]
Felteszed a gépház tetejére, és kész is van a helyzetjelző 😆
Lehet szerzek is egyet a gépbe, későbbiekben egy nagyobb videókártyához jó lesz 😀