Xbox game pass

Szerző: Superman79, 2020. December 25., téma
Fórum » Szoftver
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok! A tegnapi nap során vásároltam meg az Xbox Game Pass előfizetést, főleg miután megtudtam, hogy most csak 1 havi előfizetés 1 euróba kerül és kapok hozzá 2 hónapot ingyenesen. Miután ez megtörtént, első dolgom volt letölteni az Age of Empires IV-et, na és innentől fogva jelentkeztek a problémák. A letöltés nem csak csigamód lassú, de valami idegőrlően instabil, másodpercenként növekszik és csökken, de főleg csökken. Mára meg már annyira sem erőlteti meg magát, hogy legalább 500 kb/s fölé emelkedjen. Őszintén szólva hatalmas dilemmában vagyok, mert 3 szélsőséges esetre is esély van:

1. Az én internetkapcsolatommal vannak problémák, ez okozza a lassú és stagnáló letöltési folyamatot.
2. Az Xbox Game Pass-nak akadtak gondjai
3. Mindkettő fennáll. A net sem működik megfelelően, de a Game Pass sem.

A második eshetőséget már kilőném, mert azóta már megbizonyosodtam afelől, hogy az internetem sem akarja megkönnyíteni a dolgomat.

Az első lehetőségre bőven van esély, mert tudniillik, az én internetem egy katasztrófa. Vannak időszakok, amikor egész jól tölti azt, amit kell, viszont vannak idők, amikor egészen lealacsonyodik az amúgyis kifogásolható teljesítménye. Mielőtt a Game Passon keresztül zsebeltem volna be az AoE4-et, én nyilván megpróbáltam letorrentezni. Először a PirateBay-ról szedtem le, nem volt 100%-san stabil, de 700-800 kb/s és 2MB/s között terült el a letöltési sebesség, ami nekem már bőven jó, megvagyok szokva már hozzá. :"D Aztán olyan 40%-nál hirtelen elkezdett mocsok mód csökkeni a sebesség, tehát azt hiszem a 100-150 kb/s fölé már nem is ment. Ezt követően töröltem a torrent fájlt és a letöltött adatokat is, majd később megpróbáltam a Diablo Torrent-ről leszedni, na annak már kezdettől fogva csődöt mondott a tudománya, nemhogy a 100 kb/s sebességet nem érte el, de még talán az 50-et se. Arra már nem is emlékszem, hogy ekkortájt voltak-e általánosan problémák a hálózattal, de mindenesetre ez egyik napról a másikra történt, úgy hogy előtte rohadtul jól működött az internet. Szóval betudtam ezt annak, hogy biztosan a torrent fájlokkal voltak a problémák...

A Microsoft fórumján olvastam, hogy az Xbox Game Pass kapcsolatosan rengetek embernek voltak kifogásai, és azonosak voltak a problémáink. Tehát az elvárt sebességtől sokkal lassúbb és instabil letöltési sebesség. (Valamint megjegyezném, hogy az alapján, ahogyan olvastam, ezeknek az embereknek az internetkapcsolata fényévekkel erősebb, mint az enyém, mégis őket is megtalálta a baj) Ezt a módszert próbáltam ki a probléma orvoslására, sajnos nem működött, de azért linkelem, hogy ti is utánanézhessetek: [LINK]

Az az igazság, hogy nem tudom mitévő legyek, mert szerintem ez már kriminális, amit a letöltéseim produkálnak. Mint említettem, nekem már az is elég lenne, ha 1 MB felett stabilan töltené az adott játékot, de hogy sokszor még az 500 kb/s sebességet sem éri el, sőt gyakran lecsökken egészen 100 alá? A szolgáltatóval már kapcsolatba léptem, igaz, még régebben, de akkor is ugyanez miatt, hát nem szolgált semmi konkrétummal.

Előre is köszönöm a segítséget, már ha ezen egyáltalán még lehet segíteni! 😅
0
0
0
0
Puffin avatar
Sziasztok!
Találtam a szekrényben egy 14napos game pass kupont. Nem tudom jó-e még. Aki gondolja próbálja meg, csak írjon IDE ha felhasználta!!!
KWGXC-M99MD-DGYXG-7HC6C-7CFFZ
0
0
0
0
csuz-li avatar
Egy kis infó azoknak, akiket érint, hogy elkerüljenek némi idegeskedést:
Ha van Xbox Game Pass PC előfizetésed és egy "ingyen" letöltött játékhoz veszel fizetős DLC-t, akkor az nem települ automatikusan. Az Xbox APP sem jelzi megvásároltnak, hanem csak a vásárlást ajánlja fel, mintha még nem lenne meg neked a DLC.
Meg kell nyitni a Microsoft Store-t és meg kell keresni a DLC-t. Ott már megvásároltnak jelzi és elindítható a telepítés. Ennek persze az a feltétele, hogy mindkét app-ba ugyan azzal a felhasználóval legyél bejelentkezve.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Sziasztok!
Vakaki tudja, hogy lehet e előfizetni nem elérhető országból??? Találtam ezt azt, de nemtom, hogy az real e, vagy átverés. Ha valaki csinálta már, megmondja, hogy hogyan? Vpn nélkül ba lehet.
Szerk: pc-re.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció