Sziasztok! Vásároltam Series X mellé egy 1440p-s ASUS VG27AQ1A monitort. 1080p-ről váltottam, de azt vettem észre, hogy a konzol menüjében kicsivel mintha rosszabb lenne a képminőség. Játékokban érződik, hogy szebb és részletesebb (pl. térkép ikonok), de a menüben vagy akár a böngészőben nem veszem észre, hogy jobb lenne. Konzolon belül 1440p 120hz van beállítva és a monitor menüje is erről számol be. Hdmi 2.1-et használok, de a monitor 2.0-át tamogat. Nem tudom, hogy esetleg ez jelenthet e problémát. Előre köszi a segítséget. ;)
Üdv, vettem egy Xbox Series X-et, életem első konzolja és nem bántam meg, új szerekem hello. Tudtok esetleg magyar Xbox hírpoltált? Illetve olyan oldalt ahol tudok Xbox játékokat nyelv szerint szürni, hogy könyebb legyen a magyar felirattal elátottakat megtalálni? Köszönöm.
Eljött az idő hogy beszerezzek Series S-t de valahogy ott a szálka hogy nyista optikai meghajtó és karcsú a háttértár 😆
Akárhányszor elindulok hogy na akkor ma megveszem aztán végül csak nem 😆😆
@Arthur Morgan: Van itthon pc ps4 és az xbox😀😀😀
Amúgy most rajta van a naruto4 a kakarot a warz a sea of thief vagy micsoda a battlefield 5 a Garden warfare 2 és még mindig van rajta 100gb körül
Nagyrészben a fiam használja ,11 éves de ha fel akarok tenni valamit akkor nem szokott hely hiányos lenni
Let töltés sem lassú 100-200 GB között szokott mozogni.
Ha a konzol árát nézem akkor szerintem megérte.
@Arthur Morgan: Szerintem spórolj rá még egy kicsit, mire ezekre a konzolokra tényleg next-gen címek érkeznek addig még van időd, az X-el pedig szerintem lényegesen jobban járnál 😀
@Arthur Morgan: Hello
Nálunk van itthon egy series s
Hangját még nem halottam a játékok simán futnak, semmi gond velük. A betőltés az gyorsabb mint one x en.
Több óra folyamatos játék közben sem volt vele semmi baj.
Egyenlőre negatívum annyi benne, hogy kevés a tárhelye, bár még nem telt be nekünk karácsony óta és én az 500 GB ps4 el is elvagyok.
@Arthur Morgan: bár nekem nincs, pont ma beszéltem az egyik munkatársammal ( akinek van Series X) és nagyon megvan vele elégedve, aztmondja brutálisan gyorsan tölt,és még a Cyberpunk is nagyon szépen megy rajta 😃 mikor kijött rá aztmondta úgy nézett ki mint egy darab fos, aztán az első Patch akkorát dobott a játékon mintha nem is ugyan az a játék lett volna, és utána szépen futott. (ő inkább PUBG-zik rajta,de kipróbálja az újjabb játékokat is)
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy egy xboxon lehet használni 2 profillal az előfizetést vagy csak azzal amelyiken megvettem?
Fiam egy series s t kap karira és van egy két játék amit ketten játszanánk, én pc n ő pedig a boxon és a pc s fórummal vettem az ultimate game passt.
Néztem pár Series S teszt videót, és azt kell , hogy mondjam akinek van jelenleg Xbox One S, vagy Xbox One X gépe felesleges rá váltatni,mert nem nyújt annyival többet a gyors betöltési időnél és a magasabb FPS számnál, ami rovására meg a grafika van butítva a Series S esetében. Viszont aki most ugrik bele az xbox világába annak tökéletes választás lehet.
Semmit nem mond az hogy hány tflops-os. 5700xt 9,75 vega64 meg 12,66 és mégis az xt simán jobb.
2060 super 7.18 és szintúgy jobb, rossz esetben meg ugyanazt tudja mint a vega64.
Több infó kell ennél hogy lehessen bármi konkrétabbra is következtetni.
- Zen 2 CPU
- Variable Rate Shading support
- Hardware accelerated DirectX raytracing
- "Next generation" SSD (gen 4?)
- Quick Resume: Suspend and instantly return to multiple games
- Dynamic Latency Input
- HDMI 2.1
- 120FPS support
- Backwards compatible with every generation of Xbox
- Free next gen updates for games you buy for the Xbox One S/X should you upgrade to Xbox Series X
@Arthur Morgan: Sanszos 😃 . Őszintén szólva én praktikusabbnak tartom az elemes megoldást, mert bármikor készenlétbe helyezhető és sokáig bírja. Egy akksi csomag hozzá nem a világ és akkor elemekkel sem kell kínlódni.
Annak idején az első generációs DS4 például elég gyenge akksit kapott, ami meg is látszott a rövid játékidőn. És nincs annál idegesítőbb, amikor nem tudsz normálisan játszani, mert lemerült a kontrollered. Nem is tudom hányszor jártam úgy, hogy hosszabb kihagyás után újra játszani akartam a PS4 -en, amiből végül semmi sem lett, mert először a kontrollert kellett feltölteni.
@xCube: Erre megoldás a 2 kontroller,csak 1 szer kell megvenni és az elég az életciklusára (7-8 év)
Amíg játszol töltöd a másikat és ha egyik lemerül csere!
@bukta2: Ezért van nekem is két kontrollerem (igazából három, de az Alpine Green az vitrinben van bontatlanul, nem használom), de ez nem segít ha hosszú állásben merül le a kontroller. Btw lehet csereakkut is venni, ami nagyobb teljesítményű, vagy power bankról tölteni.
Mivel a teljesítménye a többszörösére nő így nyilvánvalóan az fps-is jobb lesz de minimum stabilabb. Attól függetlenül nem kell elfelejteni az X-et sem szerintem. Pár évig biztos lesz még komolyabb játékfelhozatala mert elég erős konzolra sikeredett.
Első körben szerintem egyáltalán nem lesz érdemes, kivéve ha olyan exkluzív nyitócímmel érkezik, ami mindenképpen day one kell neked.
Ez lesz az a generáció, ami valóban 4K / UHD kompatibilis lesz, és persze hogy lesz előnye 4K -ban a One X -szel szemben, sokkal erősebb lesz a hardvere.
Emellett teljesen visszafelé kompatibilis lesz, valószínűleg elég sokáig (ahogy a PS5 is). Én úgy sejtem, hogy az első időszakban minden új játék One S / X és X Series kompatibilis lesz, Sony oldalon dettó PS4 S / Pro / PS5. Az új generáció a meglévő platformra építkezik, csak tovább bővíti azt.
@gigazte: amugy én azt vettem észre hogy egyre növekszik a neve pl régen csak xbox 360 volt aztán xbox one x most meg xbox series x és hogyha ennek is lesz egy 5.5 verziója akkor az vajon milesz xbox series x 1080 mondjuk 😃
Akárhányszor elindulok hogy na akkor ma megveszem aztán végül csak nem 😆😆
Amúgy most rajta van a naruto4 a kakarot a warz a sea of thief vagy micsoda a battlefield 5 a Garden warfare 2 és még mindig van rajta 100gb körül
Nagyrészben a fiam használja ,11 éves de ha fel akarok tenni valamit akkor nem szokott hely hiányos lenni
Let töltés sem lassú 100-200 GB között szokott mozogni.
Ha a konzol árát nézem akkor szerintem megérte.
Nálunk van itthon egy series s
Hangját még nem halottam a játékok simán futnak, semmi gond velük. A betőltés az gyorsabb mint one x en.
Több óra folyamatos játék közben sem volt vele semmi baj.
Egyenlőre negatívum annyi benne, hogy kevés a tárhelye, bár még nem telt be nekünk karácsony óta és én az 500 GB ps4 el is elvagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy egy xboxon lehet használni 2 profillal az előfizetést vagy csak azzal amelyiken megvettem?
Fiam egy series s t kap karira és van egy két játék amit ketten játszanánk, én pc n ő pedig a boxon és a pc s fórummal vettem az ultimate game passt.
2060 super 7.18 és szintúgy jobb, rossz esetben meg ugyanazt tudja mint a vega64.
Több infó kell ennél hogy lehessen bármi konkrétabbra is következtetni.
[LINK]
Spoiler!
- Zen 2 CPU
- Variable Rate Shading support
- Hardware accelerated DirectX raytracing
- "Next generation" SSD (gen 4?)
- Quick Resume: Suspend and instantly return to multiple games
- Dynamic Latency Input
- HDMI 2.1
- 120FPS support
- Backwards compatible with every generation of Xbox
- Free next gen updates for games you buy for the Xbox One S/X should you upgrade to Xbox Series X
Annak idején az első generációs DS4 például elég gyenge akksit kapott, ami meg is látszott a rövid játékidőn. És nincs annál idegesítőbb, amikor nem tudsz normálisan játszani, mert lemerült a kontrollered. Nem is tudom hányszor jártam úgy, hogy hosszabb kihagyás után újra játszani akartam a PS4 -en, amiből végül semmi sem lett, mert először a kontrollert kellett feltölteni.
Amíg játszol töltöd a másikat és ha egyik lemerül csere!
Ez lesz az a generáció, ami valóban 4K / UHD kompatibilis lesz, és persze hogy lesz előnye 4K -ban a One X -szel szemben, sokkal erősebb lesz a hardvere.
Emellett teljesen visszafelé kompatibilis lesz, valószínűleg elég sokáig (ahogy a PS5 is). Én úgy sejtem, hogy az első időszakban minden új játék One S / X és X Series kompatibilis lesz, Sony oldalon dettó PS4 S / Pro / PS5. Az új generáció a meglévő platformra építkezik, csak tovább bővíti azt.
😆😆