Kontroller problémák

Szerző: FDave94, 2019. December 10., téma
Fórum » Periféria
Ide írhattok mind hardveres mind pedig szoftveresen felmerülök problémákról megoldást keresve kontrollerek kapcsán. ( legyen az konzolhoz tartozó, vagy kifejezetten pc-re gyártott kontroller).
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
10balazs10 avatar
Sziasztok,

Most szeretnék PS4 kontrollert venni azért, hogy PC-n ketten tudjunk játszani. Az lenne a kérdésem hogy minden játékot lehet-e billentyűzet-kontrollerrel játszani vagy vennem kell 2 db kontrollert? Illetve hol érdemes ps4 kontrollert venni szerintetek, ahol elfogadható árban vannak?

A választ előre is köszönöm! :D
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
2 db Logitech F710 wireless kontroller emberemlékezet óta jól működik. Egy ideje minden egyes automatikus Windows 10 64 frissítés után lehalnak. Eszközkezelő jelzi is, hogy baj van velük (F710). Ezután eltávolítás a rendszerből, USB-k kihúzása majd bedugása. Ekkor már XBOX 360 kontrollerként látja őket a rendszer, automatikusan települnek és működnek is a legkövetkezőbb Windows frissítésig. Akkor mindent csinálhatok újra (Hibás F710, eltávolítás, XBOX...). Ötletek? Hogy lehetne valahogy fixálni, hogy működjön?
köszi
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@girgily: Szervusz!

Próbáld meg ezt:
0
0
0
0
FDave94 avatar
Akkor kezdem is: Nekem az LT, és RT gombok nem működnek, ha játszom a vezetéknélküli XBox 360 kontrolleremen, amit a laptopomhoz használok. A probléma biztos szoftveres, teszteltem. Egy olyan érdekességet tapasztaltam, hogy a tesztelő felületen kívül akkor is működik az LT és az RT, ha mondjuk Assassin's Creed III töltőképernyőjén használom, ahol lehet mozgatni a karaktered egy ilyen üres térben. Láttam egy olyan felvetést a steamcommunityben ugyanilyen problémánál, Xbox one esetében, hogy a kontrollert XInputra kell állítanom DirectInputról. Hosszas keresgélés után sem találtam meg, hogy ezt hol tudnám átállítani. Valaki tud valamilyen irányt adni a kérdésben? Nem egészen értem a két input közötti különbséget. Az lehet, hogy ilyen beállítási lehetőség nincs a 360 kontrollereknél?

ps.: korábban működött a kontrollerem a héten jelentkezett a probléma.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció