Érkezik az RX 600-as széria is

Szerző: MentaStrike, 2019. August 15., téma
Fórum » Asztali PC
Na de nem úgy, ahogy mi gondoljuk. Külön nem fogjuk tudni megvásárolni, hanem a videokártyákat már előre épített, várhatóan üzleti modellekbe teszik bele, a Mobile GPU-kat meg érthetően laptopokba. De leginkább Rebrandelt szériáról van szó. Magyarul ugyanaz mint az előző, csak jobb óraszámokkal (én elgondolásom szerint legalábbis). Ezek még Polaris architektúra alapon nyugszanak.
Szóval valahogy így néz ki a rebrand:
Radeon RX 640 - Radeon 550X
Radeon 630 - RAdeon 540X
Radeon 625 - Radeon 535
Radeon 620 - Radeon 530
Radeon 610 - Radeon 520

Az RX 640-ből ráadásul két fajta jön, Radeon RX 640 640SP (valós név, tényleg [LINK] ) és RX 640 512SP ([LINK]). 640 és az 512 a Stream Processor számát jelenti. Radeon 630 meg csak szimpla jön [LINK], mind 4 GB GDDR5-ös RAM-mal. A Mobile GPU-k ([LINK]) szintén mind 4 GB GDDR5 RAM-mal érkezik. A rendes 640/630 kártyákat talán majd (Ha van ingere az embernek hozzá), akkor talán későbbiekben használtban meg tudják venni.

Mit szóltok ezekhez?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Az OEM gép nem azt jelenti, hogy irodai PC. Egy RX 640 -est úgy fognak entry level gaming gépekbe rakni mint a szél. Semmi értelme irodai gépbe ilyen kártyának, úgyis van integrált. Egy pont van ahol hasznos, ha kettőnél több monitor kell.

Btw csatlakozok a csodálkozókhoz ami a topiknyitást illeti. Értem én, hogy nagy a lendület, de ha már van róla hír, illetve van külön VGA / GPU topik, akkor minek? A fogalmazás minőségéről még nem is szólva... .
0
0
0
0
Puffin avatar
És ennek minek kellett egy új topic?
Ez egy hír.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Puffin: A többi szemetet sem tudom miért nem törlik, tele van szemetelve az egész 😜 Mondjuk amennyi van a többi mellett már ez is elfér, bőven.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LordSzalko: Igazából sok értelmetlenül megalkotott Topic van ,amit idővel feltöltöttek,pedig én ha admin lennék helyből töröltem volna.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Úgy lenne normális 😃 Lomtár amúgy nem tudom miért van, full üresnek látom.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
A címet elírtam, Radeon 600-asnak akartam írni. Bocs mindenki 😃
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@MentaStrike: ezek jóval gyengébbek mint az RX kártyák amúgy nem?
azért néztem hogy érdekes nevet kaptak
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@19ati93: Ezek laptop VGA.k sőt amit levált az is 😃
De amúgy igen gyengébbek
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@YoRHa 2B: 3 darab megy OEM gépekbe, amiket irodákba terveztek. a 640 640SP, a 640 512SP és a 630-ból készült PCIe kártya, de ezeknek is megvan a laptop VGA típusuk és a többi, vagyis a 625, 620 és a 610 csak laptopba megy.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció