Milyen wifi jelerősítőt javasolnátok az alábbiak közül:
TP LINK TL-WA850RE 300 Mbps
STRONG Univerzális repeater 300 300 Mbit/sec
Xiaomi MI Wi-Fi Range Extender Pro
Az eszköznek kizárólag mobilokat tableteket kellene megfelelő wifi jellel ellátnia.
@ppista: 1 méter távolságnál nem tudsz kábelt húzni? Nekem 3 méteres CAT5e kábellel van a laptop összekötve mert csak N-es a routerem wifije, de 1gigabit-es a LAN csatlakozói. És a netem az 200/80, így kábelen gyorsabb a net, és csak akkor megy wifiről ha el kell vinnem a konyhába, vagy máshova a laptopot.
@ppista: 1m az semmi. A routerhez amúgy adnak is UTP kábelt alapból nézd meg a dobozát ha meg van. Én 7m kábelt húzok a géphez... adapter sosem kellene.
50/6 nethez keresek routert. A ház egyik felét lefedi egy Cisco modem, a másik jelenleg egy TP-Link WR841N, de úgy érzem, ideje lenne az upgradenek. Csak 1 PC és 3 wifis telefon csatlakozna rá, szóval nem lesz nagyon leterhelve.
@Puffin: Szia, kb 15k, de közben változott annyit, hogy gigabites routerek közül kéne válogatni, ugyanis bővíteném a netet 500 megabites csomagra, ahhoz pedig már gigabites kell ugye, hogy lanon is bírja.
Ennyiért lehet gigabites routert kapni ami könnyen kezelhető és használható is?
Milyen wifi jelerősítőt javasolnátok az alábbiak közül:
TP LINK TL-WA850RE 300 Mbps
STRONG Univerzális repeater 300 300 Mbit/sec
Xiaomi MI Wi-Fi Range Extender Pro
Az eszköznek kizárólag mobilokat tableteket kellene megfelelő wifi jellel ellátnia.
Tecnicolor TC7200.20 modemem van amit a Pr-Telecomtól kaptam.
Nekem valami jó nem túl drága wireless usb adapter kellene ,amivel nem megy el a net folyton.
TP-LINK TL-WN722N adapterem van & napi többször is elmegy a net vele.
Amúgy 140/10 netem van.
Találtam egy CAT5e kábelt,megprópálom vele,hátha nem megy el vele a net.
50/6 nethez keresek routert. A ház egyik felét lefedi egy Cisco modem, a másik jelenleg egy TP-Link WR841N, de úgy érzem, ideje lenne az upgradenek. Csak 1 PC és 3 wifis telefon csatlakozna rá, szóval nem lesz nagyon leterhelve.
Ezek közt vacilálok:
TPLink WR940N
Asus RT-N12D1
vagy egyéb ötlet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Milyen routert ajánlotok ami könnyen kezelhető, árban is baráti és egy 100 Mbps-os internetre kellően elég?
Keretösszeget írj, mivel millió fajta van.
Ennyiért lehet gigabites routert kapni ami könnyen kezelhető és használható is?
Például: [LINK]