Mi romolhatott el?

Szerző: Matuska00, 2019. July 21., téma
Fórum » Asztali PC
Üdv!

Egy olyan problémám volna, hogy az utóbbi időben már nem mertem kikapcsolni a gépet, mert bekapcsoláskor kiírta a monitor hogy no signal, alig bírtam rávenni újraindításkor hogy adjon képet. Így amikor sikerült, nem kapcsoltam ki. Azonban pár napja véletlen félálomban megkellett nézzek vmit a neten és én hülye kikapcsoltam... azóta már cseréltem kábelt is, monitort is hogy a kontakthibát kizárjam, semmi. Bekapcsoláskor nincs pittyegés, alaplapi ledek világítanak, ventillátorok működnek, de alvó állapotban van a monitor. Átraktam alaplapira integrált videókártyára hogy megtudjam a vga lenne a rossz de azzal is ugyanez volt a helyzet. Ami érdekes: kivettem a ramokat felcserèltem stb, volt hogy memória nélkül indítottam de a speaker meg se szólalt. Kivettemmaz összes hardvert, megnéztem hogy nem sérültek-e meg, nem találtam semmit. Az alaplapi kondenzátorok is rendben vannak. Lehet hülyeség amit írok de 1óráig bekapcsolva hagytam a gépet és csak a vga melegedett fel egy kicsit. A többi hideg volt, táp, alaplap, ram, proci. Régebben is volt ilyen problémám hogy alvó állapotba került a monitor de amikor megmozgattam a kàbelét, visszajött a kép. Alaplapi elemet is kivettem már, cmos reset is volt de semmi.
Induláskor ha nyomok valamit a billentyűzeten, lefagy és egy idő után lekapcsol a ledje is. Valami ötlet? Hogy mi hibásodhatott meg? Alaplap? Processzor?
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hasonló problémám van nekem is a számitógép indulással. Amikor teljesen kikapcsolom a gépet és a monitort és újra bekapcsolom a számitógépet akkor a ventilátorok pörögnek a gép beindul de a monitor ledje sárgára vált. Viszont azonnali újra indításkor nincs ez a probléma. Ennek mi lehet az oka.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Szerintem írd át a segítség kezdő vagyok téma részbe és legközelebb ha létrehoznál témát akkor a leírásba ne azt írd ,hogy neked mi a bajod ,mi a kérdésed ,hanem hogy miről szól a témakör,miről lehet beszélni ott.Egy témát nem egyéni kérdésre kell létrehozni ,hanem közérdekű dologról kell hogy szóljon,amiről lehet beszélni.Hiszen bár a főcím jó ,de azon kívül ,hogy neked megválaszolják a kérdésed onnantól kifújt,a téma viszont minden esetben egy gyűjtőhely ,nem egyéni érdekű ,hanem mindenki számára való.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció