Milyen számítógépet ajánlanátok megvételre?

Szerző: csalexa, 2019. February 24., téma
Fórum » Asztali PC
Sziasztok!

A napokban szeretnék vásárolni egy gépet játék céljából!
Előző gépemből semmit sem lehet menteni, világháborús veterán.
A hozzáértésem egyenlő a nullával, szóval abszolút rám sózhatnak bármilyen "gamer pc-t" ezért szeretném saját magam összerakatni mindent amit tanácsként adtok majd!
Elképzelésem az lenne,hogy Cs:go, Rainbow, GTA V, PubG szépen ügyesen fusson rajta.
Cs-ben pl 150-200 fps minimum kellene,hogy élvezhető legyen.
150-160 k a max, de ha találtok ennél kevesebbért is és még egy kircsi monitort is tudok venni mellé boldoggá tesztek!! :D

Köszi előre is 26/L

:):):)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Schwin94 avatar
Sziasztok, Jó régen ment már ez a topic és az én kérdésem talán ide vág be a legjobban.
Eszközeim között a 2016os gép.
Nem szeretnék egy teljesen új gépet vásárolni, de ezen a konfigom lehet, illetve érdemes-e fejleszteni ?
Tudom AM3, ugyhogy nem. De esetleg olcsóé valami komponest megérhetné kicserélni? Vagy inkább felejtsem el, mert a befektetett pénzel nem lesz számottevően jobb.
Köszönöm.
Igen SSD-t már rég vennem kellet volna bele...
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Schwin94: Proci kéne az rengeteget javítana a helyzeten, csak akkor a ramokat is alaplapot is cserélni kéne. Többi jó még, ha csitulnak az árak akkor egy vga is mehetne.
0
0
0
0
Schwin94 avatar
@Kings Bounty fan: Ja hát persze, az tudom.. Új alaplap avval ugye már uj foglalat, ahoz új proci meg hát akkor új ram is. Evveé tisztában vagyok.
Az nálam már majdnem egy új gép. Inkább így marad. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Schwin94: Hát igen, addig használd míg nem normalizálódnak a dolgok aztán mehet a buli.
0
0
0
0
Direwolf avatar
Helló mindenki. Röviden hogy ne húzzam az időtöket. 😀
Maximum 195 ezer de inkább alatta 3d modellezésre lehető legalkalmasabb asztalit kellene összepakolni aminek a hűtése is jó és azért játszani is tud.

Na most a mostani piachoz annyi közöm van mint az ekézéshez és a szarvasmarha tenyésztéshez. Olyan híreket is hallottam hogy AMD proci mellé már csak Kingston vagy Corsair ramot érdemes venni mert 20% teljesítmény növekedés. Intel megy csak a Samsung ssd-t szereti stb stb.

Feltételezem ezek hülyeségek.

Nem kérem hogy komplett konfigot ösze pakoljatok mert senkinek sincs felesleges 2 órája egy random fórumozóra de valami útba igazítás kérhetek milyen hardwerekben gondolkodjak aminek ilyen kategóriában jó az ár érték aránya stb stb.

Igazából semmi kikötése nincs a felhasználónak. Én vagyok hűtés buzi de az már más kérdés.
a legoptimálisabb/legnagyobb teljesítmény-t kellene ebből az árból kihozni. 😀

Köszi előre is annak akik tudnak utat mutatni.

UI Bele vagyok buzulva a Silverstone tápokba csak jót hallottam róluk 😃
0
0
0
0
💬 1
Szamp avatar
@Direwolf: Ryzen 1,2gen. procikhoz Samsung B-die al szerelt ramokat ajanljak(eleg borsos az aruk). 3. generacional mindegy. Ssd bol Samsung ajanlott, de barmelyik jo barmihez... "Nagynevu" tapokbol szinte teljesen mindegy milyen marka, csak legalabb Gold minositeses legyen.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a tanácsokat, főleg "kedves" Bronson, legyél mindig ilyen segítőkész az emberekkel és garantáltan sokra viszed!
Találtam egy számomra tökéletes gépet: https://www.emag.hu/serioux-asztali-szamitogep-amd-ryzen-5-2400g-3-60ghz-es-processzorral-8gb-ddr4-1tb-hdd-120gb-ssd-radeontm-vega-11-srx-5949088513501/pd/D1GQMCBBM/?fbclid=IwAR1R6VbeIdlzfY2wACdXbyOaB65TDDL90jciV_T2p3EGTpy_wU2nbZfpACk#product-gallery

További szép napot és még egyszer köszi nektek! 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Cs-ben pl 150-200 fps minimum kellene,hogy élvezhető legyen.

[LINK]

kicsit el vagy tájolódva... 150ből ilyen konfig ezekkel az elvárásokkal csak álom.
0
0
0
0
no avatar
Én ilyet raknék össze elég tuti már csak ház kell hozzá.[LINK]
Szerk.:Van egy finom videó róla kb hogy futnak.
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Én ezeket találtam, de fogalmam sincs melyik az elfogadható kategória... 😞

https://www.megaram.hu/asztali-szamitogep/megaram-gamer-ryzen-lite-szamitogep-r3-1200-4gb-1tb-rx550-2gb/P18361
https://www.megaram.hu/asztali-szamitogep/megaram-office-elite-asztali-szamitogep-i3-8100-8gb-250gb-ssd/P19307
https://euronics.hu/termekek/x-x-gamer-a1100-asztali-szamitogep/p/223852
https://www.emag.hu/gravity-charon-gamer-asztali-szamitogep-amd-ryzentm-3-1200-processzor-4gb-ram-1tb-hdd-dvd-rw-asus-phoenix-geforcer-gtx-1050-2gb-gddr5-grav-gepc01/pd/DMJZNFBBM/
0
0
0
0
💬 2
ppista avatar
@csalexa: Inkább a helyedben én magam rakatnám vagy raknék össze egyet.
Mire szeretnéd használni és mennyit szánnál rá?
0
0
0
0
Bandibacsi avatar
@csalexa: Azokra a játékokra, hogy élvezhetők is legyenek, szerintem sajna kevesek a belinkelt konfigok. A második egy egész jó választás lenne, ha még később kb 50-60e ért beleraknál egy videokártyát.
A 4 GB memóriások teljesen felejtősek. 8 GB minimum.

De tényleg jobban járnál, ha összerakatnál egyet.

Illetve van egy Milyen gépet vegyek topic, nem kellett volna újat nyitni 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció