Sziasztok!
Valaki tudna mondani tutorialt, hogy OBS NDI konzollal miként megy? Milyen kábelek és hová stb? Azt tudom van az NDI plugin, meg azon belül a dolgok, csak hogy működik-e ez az NDI így egyben PS4/5-el vagy XBOX-al. LAN-on össze kell kötni és ennyi? Esetleg routerrel egybe kötni?
sziasztok lenne egy kérdésem. ezzel a géppel fel lehet e venni gta 5-öt meg cs:go-t? Intel core I5, 256gb ssd, nvidia geforce gtx 660
a válaszokat előre is köszönöm.
sziasztok lenne egy gondom hogy laggol a stream a minőség alacsony mindent le vettem és úgyse laggmentes
Aki tud segíteni annak nagy hálás lennék
CPU-i5-4750
Videókártya-gtx 1050 TI
RAM-8
@nagypatrik24: szia lehet gyenge a neted álisd be a bitratét az interneteddel pontos mutatójával itt egy internet test ezzel nézd meg: https://www.speedtest.net/
Sziasztok van egy olyan problemam, hogy ha veszek fel obs-ben valamiert szaggat mar probaltam lejjebb vinni a grafikat de semmi valtozas csak a minoseg romlott.. Valakinel valami otlet?
Sziasztok!
Streamlabs OBS-t használok és eddig tudtam streamelni, nem szaggatott. Vettem egy KINGSTON SDD-t és miután újra raktam a gépet nem tudok. A kép akad és nem tudom mi lehet a probléma, mert eddig PUBG-t is tudtam de most még egy CS:GO stream is akad.
Az újratelepítés után minden drivert lefrissítettem. Megnéztem a túlmelegedést is de pasztázva van a proci és játékoknál sem megy semmi 60 fok fölé a proci meg sem közelíti ezt
CPU : Intel I5-4590
GPU : AMD R9 280 3GB
Valaki tudna mondani tutorialt, hogy OBS NDI konzollal miként megy? Milyen kábelek és hová stb? Azt tudom van az NDI plugin, meg azon belül a dolgok, csak hogy működik-e ez az NDI így egyben PS4/5-el vagy XBOX-al. LAN-on össze kell kötni és ennyi? Esetleg routerrel egybe kötni?
a válaszokat előre is köszönöm.
Aki tud segíteni annak nagy hálás lennék
CPU-i5-4750
Videókártya-gtx 1050 TI
RAM-8
Streamlabs OBS-t használok és eddig tudtam streamelni, nem szaggatott. Vettem egy KINGSTON SDD-t és miután újra raktam a gépet nem tudok. A kép akad és nem tudom mi lehet a probléma, mert eddig PUBG-t is tudtam de most még egy CS:GO stream is akad.
Az újratelepítés után minden drivert lefrissítettem. Megnéztem a túlmelegedést is de pasztázva van a proci és játékoknál sem megy semmi 60 fok fölé a proci meg sem közelíti ezt
CPU : Intel I5-4590
GPU : AMD R9 280 3GB
A válaszokat előre is köszönöm! 😀