Hálózati csatlakoztatás
Csakis kizárólag otthon használatos pc-n melyik hálózati csatlakoztatást kell választani?
Otthonit vagy a nyílvánost? Mert nekem nyílvánoson van és én attól tartok hogy bárki láthat vagy csatlakozhat a hálózatomra. Wifi routerem wpa2 aesk titkosítással védve van.
Csak egy számítógép van otthon és én nem akarok ilyeneket hogy fájlmegosztás nyomtatómegosztás stb...
Otthoni hálózat biztonágosabb vagy hagyhatom nyílvánoson?
Segítsetek nem tudom melyikre állítsam! Nektek milyenre van csatlakoztatva?
Otthonit vagy a nyílvánost? Mert nekem nyílvánoson van és én attól tartok hogy bárki láthat vagy csatlakozhat a hálózatomra. Wifi routerem wpa2 aesk titkosítással védve van.
Csak egy számítógép van otthon és én nem akarok ilyeneket hogy fájlmegosztás nyomtatómegosztás stb...
Otthoni hálózat biztonágosabb vagy hagyhatom nyílvánoson?
Segítsetek nem tudom melyikre állítsam! Nektek milyenre van csatlakoztatva?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még mindig a feltöltéssel van a probléma, de már azon vagyok, hogy a Vidanetet (és úgy ekte a Telekomot) fel fogom áldozni egy azték istenségnek
1. Leszeded, futtatod [LINK]
2. Rákötöd a modemet, megnézed mi az új eszköz ip-je.
3. ?
4. Siker
2.
3. Profit
Otthoni hálózat (megbízunk azokban akiket engedünk kapcsolódni)
- hálózatfelderítés bekapcsolva (látjuk a hálózatra kötött gépeket és azok is látnak minket)
- Otthoni csoport létrehozása, vagy ahhoz való csatlakozás engedélyezett (gépek közti fájlmegosztás engedélykérések nélkül)
2.
Munkahelyi hálózat
- hálózatfelderítés bekapcsolva
- Otthoni csoportok használata nem engedélyezett
3.
Nyilvános hálózat (bárki hozzáférhet)
- hálózatfelderítés kikapcsolva (nem látják egymást a hálózatra kapcsolt gépek)
- Otthoni csoportok használata nem engedélyezett.
Wifi az más tészta. Wpa2 aes az otthonra elég. Tovább is lehet fokozni, de ezen felül az már csak plusz pár perc fejfájást okoz annak aki a wifidet akarja használni (rejtett wifi, mac cím szűrés, stb..).