Milyen konzolt vegyek?

Szerző: gaborn261, 2017. July 13., téma
Fórum » Konzol
Sziasztok!
Konzol vásárlás előtt állok, a fiamnak szeretnék venni egyet ajándékba. A [LINK] oldalon találtam több olcsó konzolt is, egy xbox360 és egy ps3 között vacilálok. Árban szinte ugyan ott vannak.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? A segítségeteket köszönöm.
Hozzászólások: 49
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
OFF téma: nem tudja valaki, h miért nem lehet FB-on írni a Konzolvilágnak? Írtam nekik valamelyik nap, de csak annyi van még mindig írva, h kézbesítve, nem pedig fogadva. Ma meg már írni sem bírtam nekik. WTF!!!! 🤔🤔🤔
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Ha generációváltás után már nem akarok kiadni egy középkatekóriás pc-ért 300 000 forintot, akkor az xbox lenne számomra jobb választás? A ps címek nem érdekelnek meg úgy olvastam hogy a box hardvere erősebb lesz az AAA multiplatform címeknél.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@zsiroslangos: Ha nem érdekelnek a PS címek, vagy a magas fps szám meg egyéb dolgok, csak szimplán kikapcsolódni akarsz akkor igen vedd a Series X-et.
0
0
0
0
Sicko_Istii avatar
Sziasztok. Adott egy Toshiba 46’ 1080p Full HD 3D tv.
Megérné venni használtan még egy sima Xbox one-t?
Fps szám, illetve a teljesítmény érdekelne.
Esetleg nézzek egy újabb után? Első konzolom lenne, leginkább single player játékokkal játszanék rajta.

Köszönöm! 😀
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@Sicko_Istii: Szervusz!

Milyen játékokat akarsz játszani? Ebben a generációban nem annyira jellemzők a teljesítményproblémák mint az előzőnél, így 30 - 60 FPS -re számolhatsz (ami ugye konzoloknál standard).

Azt viszont muszáj megjegyeznem, hogy a Microsoft exkluzívok nagyon kis része XBox exkluzív, gyakorlatilag minden elérhető PC -re, így ha van egy korrekt PC -d, akkor a sima XBOne és az XBOne S mondhatni felesleges.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Sicko_Istii: Ha olyannal játszanál ,ami elérhető PS-re is akkor inkább azt vennék,mivel az XBOX játékok nagy része van PC-re és lesz is,de ha nincs géped akkor is talán a PS a legjobb választás ha ,mint ahogy említettem is PS-re is elérhető amivel tolnád.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Sicko_Istii: Én kb fél éve vettem egy új xbox one s-et 60k ért de most is ilyen 75 körül mozog, nekem bőven megérte, az pedig külön tetszik benne hogy lehet olyan játékokat is venni rá amit az xboxodon és pc-n is játszhatsz majd és csak egy kulcsot kell venned hozzá, nekem ez külön jó pont, plusz ha nem érdekelnek annyira ps ekszklúzívok mint engem és inkább halo fan vagy akkor mindenképp xbox. 😉
0
0
0
0
roba1996 avatar
Sziasztok elég kezdő vagyok a témában ezért is kérném a segítségeteket. Milyen xboxot érdemes venni ami kompatibilis a forza 4 el és árba is elfogadható?
0
0
0
0
💬 14
xCube avatar
@roba1996: Szervusz!

Új vagy használt XBox One S. Utóbbi értelem szerűen olcsóbb, de valószínűleg nincs rá garancia.
0
0
0
0
roba1996 avatar
@xCube: Mindenképp ujjat szeretnék venni Ausztriába a Média Mark-ban kint dolgozunk és otthonról az asztali PC met nem akartam kihozni így xboxot szeretnék venni a forza 4 miatt nem volt még soha xboxom azért is kértem segítséget és tanácsokat, hogy milyent érdemes venni 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@roba1996: Akkor adott a helyzet. Ha jönne valami nagyobb ünnep a közeljövőben azt mondanám várj egy leárazást (legutóbb a Saturnban 166€ volt a fehér S verzió Forza 4 -gyel), de az most nem lesz még egy darabig.
0
0
0
0
roba1996 avatar
@xCube: Fehér xbox one s 1tb forza 4 el 300 euró
0
0
0
0
roba1996 avatar
@xCube: És ahoz hogy játszani tudjak ahoz kell vegyek valami előfizetést is?
0
0
0
0
xsebix avatar
@roba1996: Én ps4-prot vennék az tuti van olyan ismerősöm akinek mind2 volt és a ps4 jobban bejött neki , na meg úgy hallottam jobbak az exlusive címei, bár ez egyén függő, mindenesetre egy "Lost of us" elég komoly gamenek néz ki ami most így kapásból eszembe jut... inkább azt tanácsolnám, hogy nézd meg milyen exlusive gameket vannak mindegyiknél és az alapján dönts, igazából mind a 2 konzol olyan sokban nem hiszen ,hogy különböznek , én nem értek hozzá PC-s vagyok , de ha vennék konzolt az döntene melyiknél milyen gamek vannak... 😀
0
0
0
0
roba1996 avatar
@xsebix: Xboxrol a forza 4 tetszik, red dead redemption 2
Ps4 rol az until dawn, days gone, God of war
Szívem szerint mind a kettő gépet megvennem de feleslegesnek tartom elsőre elég lesz egy is
Leginkább a forza 4 felé húz a szívem
És az one s és az one x között mi a kolonbseg?
0
0
0
0
Fatotem avatar
@roba1996: Az One X az egy erősebb One S, ha 4K-ban akarsz játszani akkor vegyél X-et.
0
0
0
0
roba1996 avatar
@Fatotem: Köszönöm szépen a segítséget akkor marad az one s
0
0
0
0
Fatotem avatar
@xsebix: Hihetetlen, hogy valaki feltesz egy tök egyszerű kérdést egy konzolról, és jön egy fanboy, aki nem hogy segítene hanem... :
@roba1996: Én ps4-prot vennék az tuti
0
0
0
0
xsebix avatar
@Fatotem: Látom nem sikerült tovább olvasni az első mondatnál vagy ha sikerült akkor gondok vannak az értelmezéssel... Fuss neki még 1x annak amit írtam és talán meglátod, hogy azt is írtam, hogy az alapján válasszon , hogy milyen játékok vannak az adott konzolhoz... Másrészről úgy látom nem csak szövegértés probléma van hanem fogalom zavar is... Honnan jött le, hogy fan boy vagyok? Leírtam, hogy Pc-s vagyok szóval a nehezen lennék fan boy... Azt sem állítottam egyik jobb a másiknál... 😊

( hihetetlen, hogy valaki próbál segíteni és jön egy okoska aki megpróbálja mondani a tutit) 😊😂
0
0
0
0
no avatar
@roba1996: Szia!

A Forza Horizon 4 one s-en is szép viszont a red dead redemption 2 elég csúnyácska rajta.Nekem volt egy one s-em,de lecseréltem egy x-re.Ha multizni akarsz,akkor a gold olcsóbb,mint ps-re a ps plus.
Nekem van egy 500 gb-os slim ps-em,de megmondom őszintén,amióta megvettem,azóta van,hogy hetekig csak a port fogja(pláne,amióta megint volt akciósan game pass xbox-ra).
Na meg úgy vettem észre,hogy a ps store-ban ritkábban vannak idehaza akciók.
0
0
0
0
roba1996 avatar
@Adamsfamily: Igen azt észre vettem hogy a Red dead 2 eléggé
"csúnyácska" a forza viszont sokkal szebb de sebaj én így is élvezem mind a kettőt főleg hogy az első konzolom 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Úgy döntöttem meglepem magam egy PS4 Slim-mel.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy az 1TB-s változatot válasszam vagy lehet a fele akkora is.Nem vagyok olyan nagy gamer azért se akarok egy gépet összerakni emiatt,de azért szeretnék pár játékkal játszani(The Witcher 3,Horizon Zero Dawn,RDR2,Last of Us)
Hallottam olyanról is,hogy lehetőség van bővíteni a tárhelyet ha esetleg kevés lenne,de nemsokat tudok erről.
Ha valaki tudna nekem segíteni ezekben a témákban akkor azt megköszönném. 😀
Kellemes Ünnepeket! 😂
0
0
0
0
💬 3
Ayistion avatar
@bazsa918: Szia.
Nekem nem PS-em van hanem XBOX, de jelenleg ez lényegtelen.
Rengeteg játék mozog 50gb környékén, de ahogy észre vettem már egyre jobban nyúlnak a 60-70gigához. (Pl a COD BO4 nálam több mint 70gbt foglal a konzolon) Igazából ez a te döntésed. Ha nem pakolod fel az összes játékot egyszerre, hanem 3-4et amivel játszogatsz felváltva, akkor elég az 500GB-s is, max később bővítheted. (Legalábbis az xbox bővíthető, gondolom akkor a PS is. Csupán egy külső vinyó kell hozzá és egy 3.0-ás usb.) Ha viszont minden játékot egyből rá akarsz zúdítani a konzolra, és nem akarsz letörölni semmit, mert felváltva tolod az összeset, legyen az 7-8 játék, akkor az 1TB-set ajánlom.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Igen,nem tervezem,hogy olyan sok játékkal játszanék majd egyszerre.
Akkor marad az 500gigás.
Köszönöm a segítséget. 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
@bazsa918: Nekem is akkora tárhellyel bír a box, és tökéletesen elférek rajta. 😀
Nincs mit, jó szórakozást majd hozzá. 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Szüleim nem engedik, hogy vegyek konzolt, de mégis szeretnék egyet! Ha titokban vennék egyet milyet ajánlanátok?
Xbox-os címekből a Forza sorozat és a Fable 2 érdekel. Vagy jobban megéri egy PS4?
Válaszokat előre is köszi! 😀
0
0
0
0
💬 13
hashimoto avatar
@Gyrger72: Nem az én dolgom, de ha 26 vagy(persze, ha valós amit megadtál),akkor mégis mi közük van hozzá? 😃
Viszont, ha a kettő közt kell választani, akkor PS4.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Gyrger72: Érdekel-e valami a PS4-es címek közül? Főleg ezek alapján érdemes dönteni. A legtöbb Xbox One cím PC-n is játszható, így ha van egy alsó-középkategóriás géped akkor PS4-et vegyél.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@InfernoDante: bszilvagyi: Gyakorlatilag mindent titokban szoktam rendelni, majd utólag tudják meg mit vettem. 😃

InfernoDante: Ezek érdekelnek PS4-re: Driveclub, Horizon Zero Dawn, Ratchet and Clank, The Last Guardian, Gravity Rush 2, Uncharted széria, Gran Turismo Sport, Monster Hunter: World.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Gyrger72: Akkor nincs kérdés, PS4, hisz arra érdekel a legtöbb játék. Ha nem 4k-s a kijelződ akkor bőven elég a sima, az árakkal nem vagyok képben, ha ugyanannyi a slim akkor nyilván az éri meg.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Gyrger72: Felnőttként miért kell eltitkolnod, hogy mit rendelsz?
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gigazte: Szüleim legszívesebben a számítógépemet is kihajítanák a kukába. Konkrétan még nem vettem olyan dolgot amit ők értelmesnek tartottak volna.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Gyrger72: Ez elég érdekes, bár továbbra sem nagyon értem, hogy milyen beleszólásuk van egyáltalán ebbe, hiszen a saját pénzedet költöd. Mindenesetre ha már ennél a témánál vagyunk, akkor én a PS4-et támogatom! Sokkal jobb a játék felhozatal, és ha veszel mellé pluszot, akkor havonta 2 játékot is bezsebelhetsz, ami egy évben 24! Jó példa erre a márciusi, hiszen két remek játékot lehet bezsebelni, a Bloodbornet, és a Ratchet and Clanket!
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@gigazte: Szerintem csak elírta a 16 -ot. 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Moon_Breaker: Nem írtam el! 😆
Csak az a bajuk szüleimnek, hogy egész nap szinte a számítógép előtt ülök (már ha épen nem dolgozom). Biztosan azt hiszik, hogy még dolgozni sem mennék el ha lenne egy konzolom.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Gyrger72: Áhá, akkor megkérdezem ötödjére :

Melyik bolygón kell engedélyt kérnie egy dolgozó 26 éves férfinek hogy konzolt vehessen ?! 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
@Gyrger72: Ha érdekelnek a PS exclusive-ok, akkor csakis a PS. Az xboxnál viszont van a game pass ami havi 100 játékot tesz elérhetővé mindösze 2500 ft-ért. Szóval ha nem érdekelnek az exclusiveok és nem szeretnél sokat játékokra költeni, akkor mehet az xbox is. Igazából egyikel se nyúlsz nagyon mellé. Az alapján dönts, hogy milyen játékok érdekelnek.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@ors11: Xboxra csak a Forzák és a Fable 2, talán még a Halo sorozat.
0
0
0
0
ors11 avatar
@Gyrger72: Ezzel fel is soroltad majdnem az összes exclusiveot xboxra 😆 Amint látom a PS mellé esik a választás. Nekem is az van pár hónapja és meg vagyok vele elégedve.
0
0
0
0
Dooma avatar
PS4 vagy Xbox One ? Első sorban NFL-el szeretnék játszani, mivel nincs pc-re.
0
0
0
0
💬 7
AttiS avatar
@Dooma: Ez egyértelmű , ha konzol akkor Playstation. Nálunk az Xbox szó káromkodásnak számít itthon 😃 Viccet félre téve csak megnézed az exclusive címeket és döntsd el. God of War , Uncharted , Heavy Rain, Beyond, Infamous, Until Dawn , The last of US...
0
0
0
0
bukta2 avatar
@AttiS: A legfontosabbat pont kihagytad... Horizon Zero Down!
Egyértelműen PS4! ezen nincs mit ragozni!
0
0
0
0
ors11 avatar
@bukta2: Egyedül akkor Xbox, ha fifás gyermek vagy aki nem mellesleg szereti a Forza szériát, meg az xbox exlusive Forza szériát...esetleg még Forzázni is szeretsz, és akkor is csak az xbox one X jöhet szóba... szóval, ha ezek közül egyik se és a baráti körödbe sincs Xbox, akkor a válasz egyértelmű 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@ors11: a Forzát kihagytad.
0
0
0
0
ors11 avatar
@bukta2: B*szki tényleg 😃
Amúgy viccet félre téve, olyan hírek keringenek, hogy nem csak majmok vannak a microsoft marketingeseinél és rájöttek, hogy nagy számokkal csak az alacsony inteligencia hányadossal rendelkező embereket tudják megvenni, szóval készülnek az exclusiveok gőzerővel 😃 Amire én nagyon kiváncsi vagyok😜
0
0
0
0
bukta2 avatar
@ors11: A baj az ott kezdődik hogy ez a valóság, nem vicc 😃😂
0
0
0
0
Dooma avatar
@bukta2: Köszi fiúk, de semmi más játék nem fogott meg se ps4 se xbox. Nem vagyok Fifas gyermek. PC hívő vagyok 😀.
0
0
0
0
Hunork avatar
Ebben az esetben az X360 a jobb választás talán, olcsóbbak a játékok a MS Store-ban, és a Live sem rossz. De a PS3 kicsit fejlettebb hardveresen, és ha van Blu-ray film, akkor meg PS3. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció