Bitcoin
Hello,
nem talaltam ilyen forumot,ezert hat keszitek egyet.
Most kezdtem el ezt a bitcoin miningot,ezert hat lenne egy par kerdesem:
NiceHashMiner mining programot hasznalok,ha van meg valaki mas aki ezt hasznalja,akkor adna egy par tanacsot?
A program mindig azt irja hogy fejezzek be minden benchmarkot.Precise modba van allitva,es nem mukodik,a 16 benchmarkbol 10-11 et elvegez,de a tobbire hibat add,es melle irja hogy futassam precise modba (precise modban volt futtatva mar a legeleje ota).
Egy masik kerdesem pedig az lenne,hogy ha 24/7 hasznalom,akkor az karos-e a gpunak? (AMD RX 470 sapphire gpu-m van)
nem talaltam ilyen forumot,ezert hat keszitek egyet.
Most kezdtem el ezt a bitcoin miningot,ezert hat lenne egy par kerdesem:
NiceHashMiner mining programot hasznalok,ha van meg valaki mas aki ezt hasznalja,akkor adna egy par tanacsot?
A program mindig azt irja hogy fejezzek be minden benchmarkot.Precise modba van allitva,es nem mukodik,a 16 benchmarkbol 10-11 et elvegez,de a tobbire hibat add,es melle irja hogy futassam precise modba (precise modban volt futtatva mar a legeleje ota).
Egy masik kerdesem pedig az lenne,hogy ha 24/7 hasznalom,akkor az karos-e a gpunak? (AMD RX 470 sapphire gpu-m van)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó a téma , ez engem is érdekelne. Amit eddig olvasgattam róla mindenhol azt írják ,hogy körülbelül egy év a megtérülési ideje.
Steamen nézzétek meg a gépigényét loooool
De elvileg ha nem gyárihibás és nem szed össze valami vírust-trojánt ami még jobban leterheli a gépet, akkor elvileg bírnia kéne.
Ha még aktuális a dolog írj rám! 😃