gépház választás segítség
Sziasztok ! A következő géphez kellene egy gépház 10-18000 Ft értékben porszűrővel felszerelve ha lehetséges.
A fő szempontok: legyen jó hűtése ( gondolok legalább 3-4 ventire benne) ,legyen porszűrő benne, legyen tágas jó kábel menedzsment miatt ,ne legyen szűkös.
CPU: i5-2500k
GPU: Asus GTX 970 Direct CU II OC 4GB DDR5
Alaplap : Asus p8z77-m
Tápegység: Cooler Master Elite Power 600 RS600-ACAB-M4
RAM: Corsair Dominator GT 1866mhz ,8gb (2x4) ddr3
HDD: Western Digital Blue 1tb 64 MB cache
Processzor hűtő: Noctua NH-D14
Válaszokat nagyon köszönöm előre is :) .
A fő szempontok: legyen jó hűtése ( gondolok legalább 3-4 ventire benne) ,legyen porszűrő benne, legyen tágas jó kábel menedzsment miatt ,ne legyen szűkös.
CPU: i5-2500k
GPU: Asus GTX 970 Direct CU II OC 4GB DDR5
Alaplap : Asus p8z77-m
Tápegység: Cooler Master Elite Power 600 RS600-ACAB-M4
RAM: Corsair Dominator GT 1866mhz ,8gb (2x4) ddr3
HDD: Western Digital Blue 1tb 64 MB cache
Processzor hűtő: Noctua NH-D14
Válaszokat nagyon köszönöm előre is :) .
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na ez, nem az. De mivel szűkös a keret gyanítom így inkább egy árat írj és majd ajánlanak neked 1 et.
de az enyém anno egy nagyon jó választás volt,és ezért is írtam hogy 1x kell venni,de akkor egy jót! mert oké nem fér bele nagy Léghűtő az tény de a ,,bőven elég'' kategória. GPU ból meg 41cm-es is bele pattintható (mostani is 34cm) +SSD/HDD Slotok tömkelege...
meg igazából előbb azokat nézd amiket bele szeretnél venni, és csak utána a hozzájuk passzoló házat. Én legalábbis így csinálnám...döntést rád bízom, nézelődj még,várj mert jön a fekete péntek, karácsony stb... én mindenképp várnék addig.
Legyen benne kellő ventilátornak hely, és legyen kellő hely a hardvereknek.
És nem utolsó, ha az oldalát összeszerelés után rá lehet zárni. 😀
1 tanács. a 2 oldalsó kicsi ventit kösd ki mert felesleges😀
Zalman Z11 plus házat vettem , még nem bontottam ki,holnap fogom vagy vasárnap összerakni ha sikerül ,bízom benned,utána olvastam és elvileg lazán befogadja a Noctua hűtőt . 😀
@Andris18
Elnézést kérek , legközelebb úgy fogok tenni 😀
@frstLO
Utána olvastam és láttam pár negatív értékelést. Egyesek szerint rossz a ventillátorok minősége ,mások szerint kevés a hely nagy CPU hűtőhöz. Noctua NH-D14 azért elég méretes darab. Beleférne?
@ppista
Tudnál érvelni mellette,hogy miért ajánlod ? 😀
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=607