Vagy a Vette, vagy az egyik Accolade/DSI féle autós játék (természetesen felújítva a modern kor követelményeinek, viszont a régi értékek megtartásával)
Én valami olyan játékot választanék ami nem bosszant fel, de azt még nem találták ki. Ha nagyon muszáj lenne választani akkor a Dust: An Elysian Tail -t választom.
Ha csak single player lehet, akkor Witcher 3, ha lehet online is, akkor a GTA 5, az legalább nem lenne unalmas olyan hamar, mint egy-egy FPS, és ott is van azért egyjátékos tartalom. Feltéve persze, ha játékosbázis azért marad.
Minecraft. Ez egyértelmű. Ott mindig talál az ember tennivalót. Vagy a Terraria ugyanilyen alapon. Ezek megunhatatlan játékok.
Erősen gondolkodtam a Morrowind -en, de ott ha minden küldetést megcsináltál, minden barlangot kipucoltál, akkor nem tudsz semmit tenni. Ezért nem választanék olyan játékot, aminek meghatározott kimenetele van véges számú küldetéssel. Ilyen helyzetre a sandbox (lehetőleg procedurálisan generált) a legjobb megoldás.
Egyértelműen a Witcher 3! 1998 óta játszok játékokkal, és azt kell, hogy mondjam, ez a játék meghatározó volt számomra. Addig és azóta se játszottam olyan kiváló játékkal, és eléggé valószínű, hogy jó darabig nem is fogok!
Spoiler!
Erősen gondolkodtam a Morrowind -en, de ott ha minden küldetést megcsináltál, minden barlangot kipucoltál, akkor nem tudsz semmit tenni. Ezért nem választanék olyan játékot, aminek meghatározott kimenetele van véges számú küldetéssel. Ilyen helyzetre a sandbox (lehetőleg procedurálisan generált) a legjobb megoldás.