Minden ami hálózat

Szerző: Krissz, 2016. August 11., téma
Fórum » Szoftver
Ebben a topikba, nyújthatunk egymásnak segítséget:
- hálózat kiépítése
- hálózattal kapcsolatos szoftveres hibák elhárítása
- vásárlási segédlet hálózati eszközökhöz
minden egyébb ami ezzel kapcsolatos.

Szép napot! :)
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Direwolf avatar
Üdv van egy Amiko wifi stick-em egy rági irodai core 2-es gépben amin ugyan az a win 10 van mint az én gépemen ugyanazon beállításokkal és az irodai gépen nincs net.

Bővebben:
Megnézem az adapterbeállítást azt írja hogy van adatforgalom. Ennek ellenére se böngésző se program se semmi nem kap internetet. Pedig van wifi. Telefonon és laptopon jó a wifi jel tökéletesen működik de a régi irodain semmi. Jobb alul szépen jelzi hogy van jel van is alatta forgalom ahogy említettem de semmi sem jön be. Megnéztem a tűzfalat. Mindent átenged amit kell. Ki is kapcsoltam hátha blockol valamit. Ugyan úgy semmi. Arra gyanakodok hogy a Shut Up 10 programmal állítottam el valamit de annak nem kellene. Komolyan lehetetlen a helyzet. Azt írja hogy van net és mégsem 😃

Egyesleg valami ötlet? Alapok megvoltak. Driver törlés,újraindítás,hálózat eldobása,másik hálózatra lépés stb stb. :/
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Adott 1 router, és 3 eszköz+telefonok. Lehetséges az, hogy valami arányos elosztást lehessen csinálni? Értem ez alatt, hogy ha mondjuk valaki letölt valamit pl. steamről, vagy torrent akkor a másik 2 eszköznek ne legyen lassulása? Ez 3 eszköz ez 2 laptop és 1 asztali számítógép. Meg persze vannak telefonok is.
0
0
0
0
💬 3
reszler112233 avatar
@Bukta: Steamben illetve torrent kliesnben letöltési és feltöltési korlát beállítása. Más megoldás szerintem nincs rá, de ha igen akkor valaki kijavít majd.
0
0
0
0
Puffin avatar
@reszler112233: Valamelyik routerekben van sávszélesség korlátozás MAC cím alapján.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Puffin: Az is lehet megoldás, de ahhoz azért kel némi router tapasztalat is, ami sokaknak nincs meg. Kliensekben valószínű egyszerűbb ezt megoldani.
0
0
0
0
Krissz avatar
A fentiekben kérhettek segítséget/írhatok véleményeket egy eszközről, stb. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció