Fear the Walking Dead

2015. September 14., téma
Fórum » Film, sorozat
Minden a Fear the Walking Dead sorozatról
Spoilerre ügyeljetek!
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Hátsz nemtom, nekem eddig a sima TWD bejön, Fear-t meg nemtom elkezdjem e nézni vele párhuzamosan
0
0
0
0
gigazte avatar
Az előzmény annyiban kifullad, hogy itt megmutatják ködösen ahogy hirtelen elkezdenek megbetegedni az emberek Los Angelesben, de egyébként a miértekre ez a sorozat se ad válaszokat. Én megnéztem az első évadot, és azt úgy könyveltem el, hogy elmegy egynek, és reméltem, hogy a második évadra változni fog. Ahelyett bevezették ezeket az unalmas hajós részeket, amitől el is ment a kedvem a sorozattól! A szereplőket úgy ahogy még ellehet viselni, persze némelyiket alapból rühelltem. Valakinek ez tetszik egyáltalán? Összehasonlítatlan a két sorozat, az eredeti Walking Dead mérföldekkel jobb történetileg, kialakításilag, szereplőileg, és úgy mindenben. Ennél még a Z Nationt is többre tartottam, ami viccet csinál még saját magából is!😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem mondható teljesen előzménynek mivel az eredeti sorozatból egy karakter sincs benne, valamint a vírus eredetéről se tudunk semmit. Ez a kitöréstől mutatja be a dolgok alakulását más karakterekkel, mondhatjuk azt is, hogy a zombis világ korai fázisát nézzük.
A készítők ígértek majd későbbre egy olyant, hogy összefuthatnak a szálak.
0
0
0
0
Krissz avatar
Ez az előzményeit mutatná be a sima Walking Dead nek?
(laikus vagyok a sorozathoz ezt szögezzük le előre 😃 )
Köszi
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nem sokára jön a 2. évad,nekem bejött az első 6 rész,igaz a színész választás nem nyerte el a tetszésemet,de lehetett volna rosszabb is.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Én személy szerint elképesztően unalmasnak tartom, és félre értés ne essék, nem azért mert nincs vérfürdő vagy egy horda halott, hanem szimplán érdektelennek tartom, egy karakter se érdekel, az események haladását is lassúnak találom egy 6 részes sorozatnál.
Még nem fogom kaszálni, nézem továbbra is, és reménykedem benne, hogy javulni fog a helyzet.
0
0
0
0
Matt99 avatar
El kéne már kezdeni.
0
0
0
0
MoonW avatar
Minden a Fear the Walking Dead sorozatról
Spoilerre ügyeljetek!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció