Számodra melyek a legfontosabb dolgok egy játékban?
Ebben a témában megírhatod, számodra melyek a legfontosabb dolgok egy játékban. Pl.: Újrajátszhatóság, multiplayer mód, pályaszerkesztő, modolhatóság, művésziesség stb.
Bővebben is kifejtheted, hogy miért az általad választott szempontokat részesíted előnyben.
Bővebben is kifejtheted, hogy miért az általad választott szempontokat részesíted előnyben.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
-Nem árt ha van másodlagos tüzelési mondja. (Wolfenstein: The New Order, Resistance )
- Egyszerű legyen mint egy faék
- Legyen viszonylag hosszú kampánya 15-30 óra.
- Figyeljenek a részletekre épületek, autók ...
-Történet
-Open world
Másodlagos:
- Co-op
- Grafika
Lényegében fontos, hogy ha egy tartalmas egyszemélyes kampányos játék elé ülünk le, legyen története, ami magával ragad, és csavarokkal teli, gazdag élményt nyújt. Ha valami agyatlan lövöldözőst akarunk űzni fontos a játékélmény, hogy kellőképpen odaszögezzen a monitor elé. Egy szerepjátéknál a kellően átgondolt játékfelépítés, és a sok kis dolog összehangolása egy naggyá. Ami legkevésbé fontos nekem az a grafika, mivel mai napig ha valaki elindítaná nekem a Doom 1-et megint végigvinném simán. Mai napig nem tudta semmi leverni a trónról a Baldur's Gate szériát. Az a gond nagyon, hogy manapság mindenki a csúcs élethű grafikára akar menni, holott a tartalom meg nagyon kevés, persze vannak kivételek. Az interetes játékoknál meg az a cél, hogy mindig letudja kötni a játékost, emiatt folyamatosan javítgatni, bővíteni kell, ha ez nincs, akkor egy idő után unalomba fog fulladni. Mégegyszer hangsúlyozom annyi fajta játék típus létezik, hogy nem lehet mindegyikre ugyanezt mondani, mert elvgére egy zombi írtós mész előre és lősz játéktól, nem várunk eget verő sztorit, helyette inkább sok fegyvert, és kellő brutalitást.
- Jó játékélmény
- Kevés hiba, bug
- Bővítések
Mindenesetre egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány játék kötött le annyira, hogy napokig kaja+alváson kívül fel sem álltam a géptől 😆
- Viszonylag jó grafika
- Kiválló játékélmény
- Ember irtás
- Aok és változatos inventory készlet
Grafika
És hogy hosszú legyen
- Grafika minimum legyen közepes
-Jó történet és egyedi karakter
-Hosszú legyen ne legyen túl rövid de ha mégis rövid akkor újrajátszató legyen
-Jól legyen optimalizálva és ne legyen bug os
-És ne legyen koppintott
grid autosport,DIRT2,trial fusion. na és a régi konzolok mint mario3,battletoads!
Játékélmény 😀
Mi kell még egy jó játékhoz semmi .
Szeretem, ha van hozzá könyv, manga/képregény, folytatás de maga a játék is jóóó sok szöveggel operál.
Anno egy cimbim azt mondta, a Devil May Cry nem egy sztori, csak egy 6 órás hack and slash. Aztán mutattam neki a novellákat és mangákat, máris abbahagyta a sírást.
Újrajátszhatóság szintén. Amit nem akarnék újra kivinni, azt el is adom.