Sziasztok !
Tegnap vettem egy CV-1 Riftet és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy kizárólag eredeti játékokkal tudom működésre bírni ha játék közben ki akarom próbálni ?
Segítségeteket előre is köszönöm !
Sziasztok!
Van vagy volt valakinek Oculus Rift DK2 VR-ja?
Az érdekel, hogy ez a VR készülék mennyire alkalmas a mai játékok (pl. Project CARS 2) futtatására.
@Gyrger72: Igyan azt tudom mondani mint 5 honappal ezott.
Amugy mostanaban mar szerintem eleg olcson hozzajuthatsz egy rendes rifthez, erdemes szetnezni 😜
@gamerINSANEdad: Üdv! Valószínűleg igen, bár ez a játéktól is függ amivel játszol, pl ha egy Fallout VR-al akarsz az már lehet hogy problémát jelent sajnos :/, de a játékok nagy része menne
lehet már tudni valamit mikor jelenik meg? úgy Sacc/kb? 😃
Én sztem beszerzek 1-et főleg hogy a https://gepigeny.hu/games.php?id=2050 -al is lehet majd tolni így kinem hagyom 😃
"We want to stay in that $200-$400 price range," Oculus VR co-founder Nate Mitchell told Eurogamer in a recent interview.
"That could slide in either direction depending on scale, pre-orders, the components we end up using, business negotiations..."
Hát ha millióba nem is, de 100valahányezerbe biztosan. Kell vámot is fizetni, meg mindenfélét. Am asszem 70 vagy 80 valahányezerbe kerül, ha jól tudom.
Annyit simán kilehet érte adni és szerintem nagyobb élményt fog adni mint egy konzol, bár ez csak a személyes véleményem. Bár majd kiderül hogy milyen lesz rá a felhozatal. Minap olvastam egy cikket hogy az EA is akar fejleszteni Oculus Rift-re. Kitudja lehet a Battlefield következő része már jönni fog VR-re is 😀. Bár ne szaladjunk ennyire előre. Még elég gyerek cipőben jár a technológia.
Annyit tudok,hogy a most megvásárolható prototípús az 300dollár és a fejlesztők e fölé nem is akarnak menni a végleges Rift-el sem tehát ezt szánják maximális árnak ami azért nem olyan rossz. 😃
Az jó ebben az Oculus Rift-ben hogy egy átlag felhasználónak is elérhető lesz. Remélem max annyi lesz mint egy Játékkonzol. Itt egy cikk erről, ha lehet hinni benne 😀.
ui.:A hír egy olyan oldalon van ami blokkolt (reklám miatt gondlom) szóval nem linkelem be
Általában úgy szokott lenni Ajax-al egyetértve hogy ha design-osabb akkor általában van valami amit rejtegetni kell 😃!
Persze ez nem minden esetbe igaz!
szlesspapa: Ugyan ilyet, csak dizájnosabb... de aztán belső minősége lehet sokkal rosszabb lesz. Elméletileg az idei GDC-n (március 17-én) részletesen bemutatja a Sony.
fájdalom érzet az elvileg van ami redukálja, ugy emléxem call of dutyhoz cisnáltak mellényt, és mini kompresszor fujt fel egy légzsákot, hihetetlen gyorsasággal- ott ahol épp eltaláltak.
Szóval az alap meglene 😃
http://index.hu/tech/2009/09/21/call_of_duty_nagy_mellennyel/
szal egy kis továbfejlesztésel, egy egész testes ruhát is létre lehetne hozni, persze ha van rá piac.
A másik cucc amivel próbálkoznak, hogy kesztyűt huzol fel és leköveti a mozdulataidat, persze még fejlesztik azt is, hosszu ut áll előtte. Nem találok linket róla de ha megvan küldök.
Hát én azt mondom már nincs olyan messze ez a dolog. Nézd meg például hogy az elmúlt 20 évbe mennyit fejlődtünk Software és Hardware téren.
Csak emberek kellenének akik erre vannak ráállítva és legyen anyagi támogatottság is rá. (Eddig úgy tűnik hogy van is rá érdeklődés pl.: alapja lehetne ennek az Oculus Rift is, de Google Glass is jó példa.)
sudosu: Ha lesz is olyan akkor is kétlem, hogy a közeljövőben. A másik meg, hogy az nem a mi szórakozásunkra lesz kifejlesztve hanem a multi milliomos rétegnek.
Már csak egy lépés innen a teljes virtuális realitás. Már csak szaglás, gondolatvezérlés, fájdalomérzet emulálása hiányzik.
Lehet van már ilyen csak kutatási célokból használják.
Tegnap vettem egy CV-1 Riftet és az lenne a kérdésem hozzátok, hogy kizárólag eredeti játékokkal tudom működésre bírni ha játék közben ki akarom próbálni ?
Segítségeteket előre is köszönöm !
Van vagy volt valakinek Oculus Rift DK2 VR-ja?
Az érdekel, hogy ez a VR készülék mennyire alkalmas a mai játékok (pl. Project CARS 2) futtatására.
Amugy mostanaban mar szerintem eleg olcson hozzajuthatsz egy rendes rifthez, erdemes szetnezni 😜
[LINK]
Paintball,laser tag,box utan ma alig tudok mozogni,olyan izomlazam van 😃
Én sztem beszerzek 1-et főleg hogy a https://gepigeny.hu/games.php?id=2050 -al is lehet majd tolni így kinem hagyom 😃
"That could slide in either direction depending on scale, pre-orders, the components we end up using, business negotiations..."
Szerk: Morpheus
ui.:A hír egy olyan oldalon van ami blokkolt (reklám miatt gondlom) szóval nem linkelem be
akkor viszont a
Sony's HMZ-T3Q viszi a pálmát ! 😃
Persze ez nem minden esetbe igaz!
Szóval az alap meglene 😃
http://index.hu/tech/2009/09/21/call_of_duty_nagy_mellennyel/
szal egy kis továbfejlesztésel, egy egész testes ruhát is létre lehetne hozni, persze ha van rá piac.
A másik cucc amivel próbálkoznak, hogy kesztyűt huzol fel és leköveti a mozdulataidat, persze még fejlesztik azt is, hosszu ut áll előtte. Nem találok linket róla de ha megvan küldök.
Csak emberek kellenének akik erre vannak ráállítva és legyen anyagi támogatottság is rá. (Eddig úgy tűnik hogy van is rá érdeklődés pl.: alapja lehetne ennek az Oculus Rift is, de Google Glass is jó példa.)
Igény szerintem bőven lenne rá.
Amúgy meg teljesen irreális ez a "virtuális valóság" ez még SCI-FI "cucc" nagyon.
Lehet van már ilyen csak kutatási célokból használják.
Legend of Zelda-val játszott a csávó.
[LINK]
Legutolsó hir hogy hiány van az egyik alkotóeleméből.
http://www.gamestar.hu/oculus-rift-komoly-problema-van.html