Milyen pendrive-ot vegyek?
Mivel nem láttam, hogy lenne ilyen fórum ezért úgy gondoltam létre hozok egyet. A téma adott, ide jöhetnek a pendrive-okkal való kérdések, tanácsok és minden olyan ami befolyásolhatja a vásárt.
Fel is raknék akkor egy kérdést. Szeretnék venni egy 32GB-osat ki is néztem egyet. A neve Kingston DataTraveler R30, 32GB. Az oldal ahonnan rendelni szeretném azt írja a leírásba, hogy USB 3.0 és USB 2.0. Egy régebbi DVD player miatt kellene olyan amibe van 2.0-ás, a kérdés az lenne, hogy ez a Pendrive tényleg jó 3.0 és 2.0-ás-hoz is?
A Pendrive: Spoiler!
Remélem érthető a kérdésem.
Fel is raknék akkor egy kérdést. Szeretnék venni egy 32GB-osat ki is néztem egyet. A neve Kingston DataTraveler R30, 32GB. Az oldal ahonnan rendelni szeretném azt írja a leírásba, hogy USB 3.0 és USB 2.0. Egy régebbi DVD player miatt kellene olyan amibe van 2.0-ás, a kérdés az lenne, hogy ez a Pendrive tényleg jó 3.0 és 2.0-ás-hoz is?
[LINK]
Csak román oldallal szolgálhatok. Mivel nem tudok románul így sokat nem tudok ki venni az oldal hozászolásaiból és nagyrészt a leírásból se.
Viszont remélem, hogy van olyan aki ennyi információból is ki tudja szűrni a dolgokat és ért hozzá.
Csak román oldallal szolgálhatok. Mivel nem tudok románul így sokat nem tudok ki venni az oldal hozászolásaiból és nagyrészt a leírásból se.
Viszont remélem, hogy van olyan aki ennyi információból is ki tudja szűrni a dolgokat és ért hozzá.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudom,egyszerű pendrivet venni meg nem is olyan bonyolult,de ennek ellenére szeretném a lehető legjobbat venni.
A kérdésem az volna,hogy 10e alatt szeretnék keresni olyan pendrivet,ami 32Gb 3.0 csatlakozóval rendelkezik,jó márkát képvisel és viszonylag gyors.
Tud valaki segíteni? 😀
Előre is köszi😀
Nekem ilyen van sőt öcsémnek is és elég gyors is, és megfelel annak ami neked is fontos.
[LINK]
Pl: csak kirántom gépről leválasztás nelkul, vagy huzavona linux es win között. Stb
Rgyszóval, kingstonal nagyon meg vagyok elégedve.
Van:
Kingston DTSE9 ezüst színű, 8GB os, és már kb 5 éves a kicsike, és semmi baja 😀
Kingston DTGE9 arany színű, 16GB
Kingston 4GB os ez is régi már
Nálam teljesen korrektűl, és beváltan működnek a Kingston termékei.
Nem dzsindzsulu manufaktúrától kell venni és nem lesz gond.
Majd ha elszállnak akkor is ezt mondd és gondolom rettentő gyorsak is. 2014 régen volt, működnek még egyáltalán?
Transcend 16GB Jetflash 780 TS16GJF780
Ez egy elég gyors pendrive.
Nekem az volt, ha az USB 2.0-ás külső merevlemezt rádugtam az USB 1.1-re, akkor azt írta ki, hogy meghajtó nagyobb sebességre is képes. Vagyis valami hasonlót írt ki, de működött, csak jóval lassabban.
Ja és még annyit, hogy én személyesen meg tuti, hogy Kisngstont vennék. 😉
Mivel nem láttam, hogy lenne ilyen fórum ezért úgy gondoltam létre hozok egyet. A téma adott, ide jöhetnek a pendrive-okkal való kérdések, tanácsok és minden olyan ami befolyásolhatja a vásárt.
a 3.0 visszafele kompatibilis, 2.0-ban nem tudod kihasználni a 3.0 sebességét de ettől függetlenül nem lesz gondod, márka szempontjából én nem Kingstont vennék, hanem Transcend Jet Flash- Adata- Corsair- Patriot- Silicon Power -t