Horror FPS játékfejlesztés
Üdvözlök mindenkit!
Én egy kezdő és szük körbe tartozó játék fejlszető csapat vezetőjeként, szeretném itt a gépigény támogatásával bemutatni jelenlegi Horror FPS-ünk munkanaplóját.
Betekintést nyerhettek a készülő játékról, melyeket képekben és videókban is közlünk majd veletek.
Láthatjátok hogyan halad a játék hónapról hónapra.
A játék természetes alapköveiben van meg jelenleg, későbbiekben szűkségünk lesz játéktesztelőkre is, amint itt meghírdetjük lehetőség lesz jelentkezni a Béta tesztelesére.
Természetesen a játék ingyenesen fog megjelenni kis hazánkban.
Akinek van bármi ötlete , milyen elemeket lehetne vagy képzelne el egy jó horrorban szívesen fogadjuk azt.
Amint elbíráltuk, hogy tudjuk-e hasznosítani a játékban, meg is alkotjuk azt.
Természetesen akik ötletükkel gazdagították vagy kiegészítették játékunk sztori vonalát bekerülnek a stáblista tagjai közé.
További Info hamarosan...
Addig is szép napot mindenkinek!
Üdv!
Én egy kezdő és szük körbe tartozó játék fejlszető csapat vezetőjeként, szeretném itt a gépigény támogatásával bemutatni jelenlegi Horror FPS-ünk munkanaplóját.
Betekintést nyerhettek a készülő játékról, melyeket képekben és videókban is közlünk majd veletek.
Láthatjátok hogyan halad a játék hónapról hónapra.
A játék természetes alapköveiben van meg jelenleg, későbbiekben szűkségünk lesz játéktesztelőkre is, amint itt meghírdetjük lehetőség lesz jelentkezni a Béta tesztelesére.
Természetesen a játék ingyenesen fog megjelenni kis hazánkban.
Akinek van bármi ötlete , milyen elemeket lehetne vagy képzelne el egy jó horrorban szívesen fogadjuk azt.
Amint elbíráltuk, hogy tudjuk-e hasznosítani a játékban, meg is alkotjuk azt.
Természetesen akik ötletükkel gazdagították vagy kiegészítették játékunk sztori vonalát bekerülnek a stáblista tagjai közé.
További Info hamarosan...
Addig is szép napot mindenkinek!
Üdv!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Grafika: Az árnyékok nagy szerepet játszhatnának. Mondjuk ha lenne egy TELJESEN sötét hely, a falakon lehetnének kisebb-nagyobb lyukak, amin beszűrődik a fény, és azt követhetné hősünk. Másik példa: Villódzó fények, elágazás, és látod, ahogy egy sötét árny közeledik feléd..Ilyenkor az ember nagyon be tud kakilni.
Zene: Ami szerintem nagyon fontos lenne, az a lépések, és a legkisebb neszek. Lehetnének szinte teljesen csendes helyek a játékban, csak a szúnyogok, és a lépteid hangját hallanád ilyenkor. Aztán megállsz, mert furcsa hangot hallasz mögötted, de a léptek nem állnak le. Ilyenekre gondolok.
"Szörnyek": Zombik semmiképp se legyenek benne, szerintem ha nagyon beteg embereket raknátok bele, az sokkal durvább lenne. Gondolok én most olyanokra, akik a sötét sarokban alszanak, maguk alá sz@rnak, és hogy ne haljanak éhen a leégett/ (szerintem ez jó ötlet, lehetne olyan előtörténete, hogy elátkozák, felgyújtotta magát egy csivava, stb.) elhagyatott/ kihalt kórházban, a már halottakat zabálják meg, és a testük már tele van tűkkel, infúziós csövekkel, stb. Ezekből lehetnének külömböző fajtájúak. Gyors, kicsi, (babaszörny?) Lassú, nagy, (kanos bodybuilder >.<😉 ilyenek.
Harc. Semmi képpen sem kéne kivenni minden fegyvert a játékból. Természetesen egy kórházban Ak47 nincs sok, és ne is legyen, de mondjuk egy szike, vagy egy törött ajtó hegyed deszkkájába szúrt injekciós tű elég ***a fegyver lehetne. Olyanokra gondolok még...Na innen folytatom, mennem kell, kb. 20 perc múvla írom tovább. Remélem az eddigi ötletem tetszettek.
Kamerát kell korrigálni és van egy jó TPS nézetű alapjáték.
Nevek szerintem:Agy halál Ideg összeroppanás
Helyszin: Katakomba temető Kórház labor elmegyógy intézet
Story:Jon egy átlagos Újság író épp a munka helyére ügyekszett amikor elütötte egy autó a kórházban maghhoz tért de minden olyan fura volt az ágy mellet egy halott orvos és amikor kimegy egyszer csak rá ugrik egy szörny/zombi de szerencsére rá esik a plafon egy része és jon megmenekül szerinem gezdésnek jó ha tetszett akkor támogas
Minden amit leírtál már megvan, csak olvass vissza. Neci írta már hogy hogy haladnak vele, mi van meg és mi nem!
Neci, csak most vettem észre a privát üzenetedet, válaszoltam is 😉
Kisebb csúszás lesz a játékkal kapcsolatban és a tech demoval szintén, egyéb technikai okok miatt. Viszont a játék várhatóan 2013 4 negyedében fog megjelenni illetve 2014 első negyede.
Ötlet:
My Brother
Egyszer jössz hazafelé a munkából, otthon holtan találod a feleséged. A rendőrség nyomozni kezd, 2 hónap múlva rád terelődik a gyanú, de mielőtt bevittek volna bedilizel, így kerülsz a diliházba. Ott kideríted hogy a testvéred ( ő és az anyukád a diliházban van) ölte meg. A végén a játéknak boss run (jól olvastad, menekülsz a feleséged szellemétől meg a tesvéredtől) és a végére pedig egy siratós mindent kiderítő (többféle) vég. Ha tetszik, megírom részletesen. Am sok sikert a játékhoz! 😃
(lehet kicsit késtem)
bocs a dupláért missclickeltem!
My Brother
Egyszer jössz hazafelé a munkából, otthon holtan találod a feleséged. A rendőrség nyomozni kezd, 2 hónap múlva rád terelődik a gyanú, de mielőtt bevittek volna bedilizel, így kerülsz a diliházba. Ott kideríted hogy a testvéred ( ő és az anyukád a diliházban van) ölte meg. A végén a játéknak boss run (jól olvastad, menekülsz a feleséged szellemétől meg a tesvéredtől) és a végére pedig egy siratós mindent kiderítő (többféle) vég. Ha tetszik, megírom részletesen. Am sok sikert a játékhoz
(lehet kicsit késtem)
PL: Lehetne az a cél, hogy kijussunk a kórházból, de aztán egy csavar segítségével rájüjünk, hogy végig ott volt a tettes.
A több befejezés is jó ötlet.
Nekem pl nagyon tetszik az az ötlet, hogy a végén rájövünk, hogy csak álmondtuk, de ennek az álomnak legyen valami valóságalapja. Én úgy képzelném el, hogy ami után felébredünk rejtélyesen egy kórházba legyünk. Akár itt is lehetne a játék vége és ezzel megalapozni a folytatást, vagy esetleg egy DLC-t.
Szerintem még ilyen apró fejtőrök is lehetnének benne parás résszel megfűszerezve. pl: Az ajtó be van ragadva, és kell találni valamit ( mondjuk egy csatot ) amivel azt kinyitjuk, miközben az elmebetegek rohamosan közelednek felénk. stb...
Hát remélem segítettem. Ha még valami eszembe jut akkor majd még írok. Sok sikert!
amúgy weboldalra kéne majd egy grafikon csík hogy kb hogy áll a fejlesztés így százalékba😀
Egyébként ki mit szeretne csinálni, tippek tanácsok kérése is lehetséges tőlem.
Kérdezz felelek!
Link hamarosan.
Érdekel itt valakit esetleg a fent említett dolog?
Most már még jobban várom a játékot! 😀
Ott fel tüntetjük a béta tesztereket.
Addig is gyűjtétek a kérdéseket hamarosan válaszolunk.
akkor mostmár kapok egy béta kulcsot?😃
Mi a csapat neve? csak hogy ne unatkozzatok annyira 😆
És lesz még egyéb projektetek?
Tudjátok-e hogy mi ez?
Aki kitalálja megnyerhet egy mezei pirospontos és egy béta kulcsot a játékhoz.
[img][LINK][/img]
templom torony
Tudjátok-e hogy mi ez?
[img][LINK][/img]
az egy tetőtorony😃D
[img][LINK][/img]
Mint valamely kommentemben említettem valós fényképről lett másolva, ez annyit jelent, hogy udk ban és maxban egy match technikával átmodlleztük, hogy elérjük ezt a szintet, megjegyezném, hogy a képre nem lett bevágva semmilyen nemü dolog mint az adott gömbre is értem ezt.
Tévedések elkerülése végett ez egy valóságos tech demo lesz, de nem a matching projektben kap szerepet , mivel a gépek még nem kompenzálják az ilyesmi grafikát, tehát aki az hinni csaltunk az jól hiszi , de itt technikai csalásról van szó, a képen látott szoba teljes egészében ki van modellezve, fake light fake reflection és specular mappinggal, textúrái több 100 instrukciókból áll, hogy elérjük az efajta grafikát, és nem egy polygon számból.
Remélem ezzel sikerült titeket megnyugtatni , azt garantálni tudjuk, hogy a grafika ütni fogja a lécet.
Aki bővebb betekintést szeretne majd nyerni hogy hogyan is "csaltunk" készítünk róla egy videót, természetesen csak a tech demo után 😀
Amint lesz béta, én jelentkezek a tesztelésre! 😃
Szerintem a játékban vagy elmebetegek legyenek vagy valami hasonló aminek egy kórházhoz köze van. 😃
Ez tényleg egy valós fénykép, itt van az eredeti:
Kár, pedig tényleg azt hittem hogy ezt egy techdemo 😞
😞
Nagy kár, de igaz, hogy egy kép erejéig ki lehet hozni "hasonló" grafikát, bár soha sem lesz ennyire fotorealisztikus.