Plumbers Don't Wear Ties (igen jól halljátok), egyszerűen ennek nem is kéne léteznie!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DyaF_gCKWsI&list=PLpNaHp61gBF-L0NZZoZ2YnteuAQON7QbQ&index=39[/youtube]
A Hearthstone annyira egy mocskos lassan paytowin lesz hogy hihetetlen, basszus ki lenne az az őrült aki most kezdene bele új játékosként? Senki. Egyszerűen annyi kártya van, mint égen a csillag, és lehetetlen lépést tartani velük, kivéve ha van elég pénzed, hogy vásárolj paklikat, amibe vagy benne lesz az a lap ami kéne vagy nem. A másik, hogy eskü nálam nincs olyan, hogy néha nyerek néha vesztek, egyik nap egy huzamba lehet nyerni 3-4meccset, máskor meg csak állandóan vesztek, de viszont akkor olyan szinten, hogy az valami brutális, hogy mennyire nem adja a gép a lapokat, eszméletlen. Az utóbbi 4 meccsben úgy kapták a lapokat, hogy köpni nyelni nem tudtam, volt aki a második körre(!!) lekokizott nekem egy 10/10-es miniont, és örülj neki h*lyegyerek. Ha van játék ami kitudott borítani az évek alatt, ez kellően megérdemelte.
srii: attól függ honnan nézzük: a Minecraft kreatív, és akár tetszik akár nem az egyik legjobban fogyó játék. Ráadásul tele van moddal, ami persze megint csak a nagy felhasználói bázisnak köszönhető. Szerintem az a legnagyobb baja, hogy nem kapott saját motort és így elég sok memóriát megeszik.
A Postal 2 a világ legszórakoztatóbb játéka, a legjobb feszültséglevezetésre és a legjobb, hogy a fejlesztők meg sem próbáltak "normális" játékot csinálni. Tele van hatalmas ötletekkel, például: öld meg az erőszakos játékok ellen tüntetőket vagy a vallások kiparodizálása. Van benne egy társadalomkritika, de egy szinten túl tényleg igénytelen és gusztustalan, na meg a sok kis részre vágott játéktér egy csomó betöltéssel már akkor is hiba volt, de kétség nélkül a gépigényt csökkentette anno.
A gagyi szimulátorok... hát igen, de az a budget kategória...
Egyébként szerintem a Streets Racer a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam. Ha valaki nem ismerné még:
Ride to Hell:Retribution
Aliens:Colonial Marines
The Walking Dead:Survival instinct
Jurassic Park:The game
Ez utóbbi 3 a filmekhez képest borzasztó....
Razor1911 írta:
amit a City Interactive fejleszt (kivéve sniper ghost warrior az tetszik 😀😉
Azért a Sniper Ghost Warrior se egy nagy szám!
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
Azért a CITY-s játékok közel se olyan rosszak mint ahogy az RPCJ-ben be voltak mutatva, igaz hogy elég sok hiba van bennük, de néha nagyon szórakoztatóak tudnak lenni 😀
Off:Én direkt kiprobáltam a Freddys játékokat.Néha kifejezetten szorakoztatoak a bugok 😃
ON:
Razor1911 írta:
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
Azért a CITY-s játékok közel se olyan rosszak mint ahogy az RPCJ-ben be voltak mutatva, igaz hogy elég sok hiba van bennük, de néha nagyon szórakoztatóak tudnak lenni 😀
Off:Én direkt kiprobáltam a Freddys játékokat.Néha kifejezetten szorakoztatoak a bugok 😃
ON:
Mort: Azt a mondatot pont az olyanoknak szántam, mint amilyen te vagy. Jó húzni az ilyen embereket. Egyébként meg nem kértem, hogy megértsd. Szóval nincs miről beszélni...
Sziasztok tudom nem ide tartozik de új vagyok és szeretném a véleményeteket a gépemről . A gép profilomhoz írjátok meg , hogy milyen mit kellene esetleg javítani. : )
És a legjobb játék Nekem még mindig a CS 1.6
Valamint az NBA 2k12 😀
Razor1911 írta:
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DyaF_gCKWsI&list=PLpNaHp61gBF-L0NZZoZ2YnteuAQON7QbQ&index=39[/youtube]
9. Minecraft
8. Terraria
7. Left 4 Dead 2
6. Battlerite
5. AX:EL
4. Dota 2
3. Anna
2. Masked Shooter 2/ CastleMiner Z
1. PlayerUnknow Battlegrounds
+1. Krater
A szimulátorok közül csak az Euro Truck Simulator tetszik,de a többi szerintem sz@r. 😕
A Postal 2 a világ legszórakoztatóbb játéka, a legjobb feszültséglevezetésre és a legjobb, hogy a fejlesztők meg sem próbáltak "normális" játékot csinálni. Tele van hatalmas ötletekkel, például: öld meg az erőszakos játékok ellen tüntetőket vagy a vallások kiparodizálása. Van benne egy társadalomkritika, de egy szinten túl tényleg igénytelen és gusztustalan, na meg a sok kis részre vágott játéktér egy csomó betöltéssel már akkor is hiba volt, de kétség nélkül a gépigényt csökkentette anno.
A gagyi szimulátorok... hát igen, de az a budget kategória...
Egyébként szerintem a Streets Racer a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam. Ha valaki nem ismerné még:
Aliens:Colonial Marines
The Walking Dead:Survival instinct
Jurassic Park:The game
Ez utóbbi 3 a filmekhez képest borzasztó....
Ilyen rövid, lineáris förtelmes vacakkal még nem találkoztam.
Nekem az utóbbi időben az a rohadt Ghost Recon Future Soldier volt a legrosszabb... 😶
A spagettiembereke, anyósülésen lévő szamár mellett senkinek nincs esélye
Ritka sz*r az irányítása... 😕
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
ON:
Egy párat kipróbáltam én is.😃
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
ON:
(Egyéni vélemény, remélem sok embert megsértettem ezzel, de ez a véleményem.)
És a legjobb játék Nekem még mindig a CS 1.6
Valamint az NBA 2k12 😀
Tomb Raider: The Angel of Darkness. Na az egy nagy csalódás volt.😞
Igen van benne valami😞
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
De jobb mint a többi😀
Az nem kétséges!😆
De jobb mint a többi😀