Végre több infó is kitudódott róla😃
Európában idén november 30.-án érkezik.
Kettő fajta kiadás lesz: Az alap csomag, amibe a fehér Wii U lesz, 8GB-os Flash memória, (maga a konzol és a GamePad), továbbá a Sensor Bar, GamePad AC Adapter, Wii U AC Adapter, és a HDMI kábel. Az extra csomag, amiben a fekete Wii U lesz kapható ugyanazok mint az alapban, de még további "ajándékok": 38GB-os Flash memória, Wii U GamePad töltőegység(amibe lehet állítani a GamePad-ot, és töltődik), illetve egy sima "bölcső" amibe beállíthatjuk nézegetni😆, Wii U konzol állvány, és a Nintendo Land játéka.
A Nintendo Direct-en még bemutatták a Nintendo TVii-t, amivel keresztül akár élőben nézhetünk műsorokat, de akár fontos információkat is tudunk megtudakolni a kontroller segítségével, miközben a TV-n meg megy a műsor.
feketetv, kérlek ne vedd támadásnak, de ez minősíthetetlenre sikeredett. Mondom ezt úgy, hogy nem igazán érdekel a Nintendó, én nem védeni akarom.
A másik dolog, hogy egy termékről, ami még meg sem jelent, miért kell véleményt, kritikát, anyámkínját mondani.
Remélem nem sértettelek meg. Béke.
😃 Már várom az E3-at, ott majd végre lényegébe minden kiderül a Wii U-ról, esetleg az új nevéről. De a legfontosabb az ára, majd a DSi XL árát megpróbálom kifizetni nyáron, aztán megpróbálom a szüleimmel megbeszélni, hogy majd a Wii U-ra valahogy kereshessek pénzt😃
Hát hajrá😃
Én még azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá. Nyáron tanulni szeretnék grafikázni, szóval a nyár kilőve munkaszerzés céljából, suliidőbe meg azért elég nehéz még a munkára is koncentrálni.
Én ha kell megdolgozom érte, csak kapjam meg első nap😃 Ha kell eladom a Steam felhasználóm, melyen 48 játék van, csak jöjjek ki annyi összegre, hogy kijöjjön belőle egy Wii U. De attól félek, hogy nem venné meg senki legalább 300 euróért😃
A PS Vita egy kézi konzol(tudtommal), míg a Wii U egy rendes konzol gépezet, csak érdekessége, hogy a kontroller lényegébe egy táblagép. Továbbá még a PS3-nál is erősebb lesz, hardver specifikációját egyelőre nem tudni, folyamatosan újítják, hogy a fejlesztőknek a legjobbakat szolgáltassák. A fentebb linkelt videó szépen bemutatja, hogy mit is tud tulajdonképpen, rá megjelenő játékokról is van egy videó, sok konzol kedvenc is meglesz rajta!:-)
Én már nagyon várom, ha kevesebb mint 400-500 euró lesz, akkor nagy valószínűséggel eladom a Steam felhasználóm, és majd abból megveszem, ha nem lesz elegendő pénz, akkor még fontolgatom, hogy a gépet is, de nekem ez a konzol kell!!!😂😆
Európában idén november 30.-án érkezik.
Kettő fajta kiadás lesz:
Az alap csomag, amibe a fehér Wii U lesz, 8GB-os Flash memória, (maga a konzol és a GamePad), továbbá a Sensor Bar, GamePad AC Adapter, Wii U AC Adapter, és a HDMI kábel.
Az extra csomag, amiben a fekete Wii U lesz kapható ugyanazok mint az alapban, de még további "ajándékok": 38GB-os Flash memória, Wii U GamePad töltőegység(amibe lehet állítani a GamePad-ot, és töltődik), illetve egy sima "bölcső" amibe beállíthatjuk nézegetni😆, Wii U konzol állvány, és a Nintendo Land játéka.
A Nintendo Direct-en még bemutatták a Nintendo TVii-t, amivel keresztül akár élőben nézhetünk műsorokat, de akár fontos információkat is tudunk megtudakolni a kontroller segítségével, miközben a TV-n meg megy a műsor.
Van ilyen Wii a Media Mark-ba de nekem nem adja😕
Szerintem inkább a sima Wii van ott mert a Wii U még meg sem jelent.
Ja igen bocs😆
A másik dolog, hogy egy termékről, ami még meg sem jelent, miért kell véleményt, kritikát, anyámkínját mondani.
Remélem nem sértettelek meg. Béke.
Én még azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá.
Lehetünk pl. hímringyók a Wii U érdekében. 😆😆
Én még azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá. Nyáron tanulni szeretnék grafikázni, szóval a nyár kilőve munkaszerzés céljából, suliidőbe meg azért elég nehéz még a munkára is koncentrálni.
Lehet ha száraz kenyeren meg poshadt vízen élnék 1 évig és 5 évig nem kapnék semmit szülinapra, karácsonyra stb. akkor talán megkapnám. 😆
Kár, hogy nem lesz pénzem rá. :/
És még a grafikája sem lesz semmi