Játékszervezés, ötletek
Mostanában elég sok ilyen időmérős bajnokság, meg ehhez hasonló topik jött létre. Azonban nem mindegyik végződött sikerrel. Ezért arra gondoltam, hogy lehetne egy olyan részleget létrehozni, amelyben meg lehetne beszélni, hogy milyet érdemes megnyitni. Ezáltal elkerülhetnénk a felesleges téma nyitásokat.
A következőképpen zajlana a dolog: Valaki felvet egy ötletet és kb. 1 hétig lesz kiemelve, ezalatt pedig eldől, hogy szükséges-e ilyen topik, vagy sem. Nyílván ha van elég érdeklődő az adott játékra, akkor megnyitjuk a témát, ha nem, akkor megy a levesbe az ötlet.
A következőképpen zajlana a dolog: Valaki felvet egy ötletet és kb. 1 hétig lesz kiemelve, ezalatt pedig eldől, hogy szükséges-e ilyen topik, vagy sem. Nyílván ha van elég érdeklődő az adott játékra, akkor megnyitjuk a témát, ha nem, akkor megy a levesbe az ötlet.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
COD 2 ??? hm hmmm valaki ? 😆
Bennevagyok. Minden nap tolom már jópár éve, szóval felőlem mehet.
Cod2 mehet bármikor 😃 Már 4-5 éve tolom 😃
COD 2 ??? hm hmmm valaki ? 😆
Bennevagyok. Minden nap tolom már jópár éve, szóval felőlem mehet.
Trackmania az van, csak inaktív.
wááá
Spoiler!
A multikat egy kicsit összetettebb összehozni. Nem biztos, hogy mindenki ráér egyszerre. 😜
ha valakik jelentkeznek egy versenyre, az ő érdekük, hogy részt tudjanak venni, és nem a kívülállóké. Ebből adódik, hogy arra fognak törekedni, hogy le tudják játszani a mérkőzéseket. ÉS annyira sokat nem kellene játszani ahhoz, hogy egy bajnokság befejeződjön.
Bár ha a hozzáállás ilyen, hagyjuk a francba az egészet... Akkor nincs értelme....
Én ajánlanék egy cs 1.6-os frag versenyt.
Hely van, ahol le tudjuk bonyolítani, mert van saját szerverem. A technikai beállításokról meg majd még beszélünk, meg a pályákról, meg a köridőről, stb..
Esetleg érdekel valakit? 😊
Én benne lennék! Igaz nem eredeti a cs meg most nem is indul el (mert virust kaptam(gondolom) mert a vírusírtó csak ugy karanténba rakta de nem talál benne vírust😶😶😶 de majd megoldom meg amugyis ez most mind1😆😆😉
Max akkor, ha egy géphez leülünk 4-en. 😆
Crash team racing?😊
Felőlem lehet! 😆 Crash Team Racing megvan nekem a gépemen! 😆
Hely van, ahol le tudjuk bonyolítani, mert van saját szerverem. A technikai beállításokról meg majd még beszélünk, meg a pályákról, meg a köridőről, stb..
Esetleg érdekel valakit? 😊