Badboylol írta:
Én csak kíváncsiságból kérdeztem! 😃 De akkor nem lesz ilyen két kártyás cucc! 😃
Jó a CF, nem arról van szó. De ha erős kártyaszettet szeretnél, akkor érdemes eladni az eddigit és beruházni "egy" kártyába, ami magába olyan erős mint mondjuk másnál 2 VGA.
Én is (igaz nem adom el) de lecserélem a GTX 570-et egy GTX 680-ra jövő hónapba. Eddig azon voltam veszek még 1 GTX 570-et, de belegondolva jobba megéri egy bitang kártyát venni mint 2 másikat (Ami ha nézzük b*szott sokat fogyaszt, de ez nem meglepő)
Az igaz, de amennyire én tudom, crossfire rendszernél sűrűn találkozni problémákkal, driver gondokkal például és nem túl sok játék tudja kihasználni a kétkártyás rendszereket. Néhány játéknál akár lassabban is teljesíthet egy CF kártyapáros, mint egy ugyanolyan szimpla kártya.
apetit1989 írta:
Szerintem ne építs crossfiret. Inkább add el a mostanit, add hozzá a másik 6870-re szánt pénzt, és vegyél egy 1GPU-s erős kártyát. Pl. GTX680.
Mondjuk a hd6870 CF elegge megeri.
Es amennyit ossze udna szedni az arukbol egy ujra az a kozeleben nem lenne teljesitmenyben.
Hali!
Nekem az volna a kérdésem 😀 Hogy az össze állított gépembe majd szeretnék még egy HD 6870-es video kártyát venni, alaplapom is támogatja ezt és a vidikari is 😀 de gondolom nagyobb táp is kell akkor majd nem??
lowon sem sajnos a mai játékokhoz már gyenge a 8600gt de árukeresőn én 17k ért láttam annyiért láttam 4850-est ami nekem van 1600x900-as felbontáson szinte az össze játék megy magas beállításokon 4x élsimítással
meg mai autós játékokat 2 magos procival szinte lehetetlen játszani kivétel ha jó erős az a 2 magos pl nálam az újabb nfs-ek már nem mentek pedig egy tesztben láttam a shiftet 1920x1080 ban 40fps-el vitte a 4850 egy erősebb procival
Buldozer24 írta:
Mert?
2 magos processzor van benne.
de ez az egyik leggyengébb 2 magos processzor.
az i3-mon, és az erősebb Core2 Duokon kívül 2 magost nem lehet már max beállításokon játékra használni. A VGA is gyenge, ha maxon szeretnél játszani, akkor erre a felbontásra kéne minimum egy HD6770.
a 2 giga ram is kevésnek bizonyulhat durvább játékoknál.
Doomed írta:
http://***/geposszerako/4_alaplap/oldal/1/16/nev/ Nemtudom az I3 az mennyire jó???
Tavaly kiadású, 2 magos, Intel HD 2000 vga chippel processzorba integrálva, tehát pár régebbi játék ezzel is elindul. Nekem az i5-ös procival (abban is hd 2000 chip van) ment a NFS - MW majdnem max felbontáson (tudom ez nem mai játék, de ezt sztem mindenki ismeri)
ha nem igazán használsz processzor igénylő alkalmazásokat akkor elég lehet, viszont hasonló árban már kapsz 4 magos amd-t.
Doomed írta:
De nemtudnál mondani nekem egy olyan konfigurációt ami kb 100K? Nem muszály ez a nagyon szuper gamer pc... Hanem amit egy ilyen 2 évig jól tudok használni, És elfutnak rajta a játékok(f1,gta4,nfs:the run, hasonló játékok)... Tartanám magam a 100K-hoz.
Sajna nem tudok összerakni olyan gamer pc-t amit jól tudsz használni 2 évig. 110.000 Ft-ból nem lehet ilyen gépet összerakni. 2 évig talán az enyém lesz használható. De küldök egy linket, ez egy gépösszerakó oldal, még ha nem is értesz a gépekhez az oldal segít hogy mi mivel kompatibilis, és hogy minek mi az ára. Neked csak ki kell választanod hogy milyen alaplapra akarsz építeni.
De nemtudnál mondani nekem egy olyan konfigurációt ami kb 100K? Nem muszály ez a nagyon szuper gamer pc... Hanem amit egy ilyen 2 évig jól tudok használni, És elfutnak rajta a játékok(f1,gta4,nfs:the run, hasonló játékok)... Tartanám magam a 100K-hoz.
Doomed írta:
és ez kb mennnyibe van? Egy jó videókártyával együtt?
Csak az ami a gépházban van, videókártya nélkül, (kártya még nekem sincs benne) összesen 145.650 Ft-ba került tavaly novemberben. Szerintem ha valóban gamer pc-t akarsz, ami nem csak most jó, hanem tudod még a jövőben is fejleszteni, akkor minimum egy 4 magos proci, és 4 gb ram kell bele.
Igazából mindegy, bár az Intel core I5-ön gondolkodtam, de mondom nemnagyon értek hozzá...
Meg hát ami alap:4gb ddr3 ram, min. 2 magos proci.. tudom az i5 az 4 magos..Hát vmi min:2.6 Ghz-es proci kéne...
Doomed írta:
SZIASZTOK: Igaz még odébb van, de karácsonykor akarok venni egy gépet. KB.100K-ból max:110K-ból kiszeretném hozni.. Egy elég erős gamer pc-t szeretnék... Valami jó összeállítást tudtok?(nem vagyok vmi nagy szakértő)...Valami olyasmit szeretnék, amin mennének a GTA V, MW3, forma1 2011(full grafon)😀
Üdv.
Szerintem 110.000 ből elég szűkösen tudsz összerakni egy olyan erős gamer pc-t amin a MW 3 megy full grafon, ha csak a vga-ra számolsz 50.000, procira 35.000, és a maradék összeg nem elég házra, tápra, ramra, alaplapra. Bár ez csak az én véleményem.
SZIASZTOK: Igaz még odébb van, de karácsonykor akarok venni egy gépet. KB.100K-ból max:110K-ból kiszeretném hozni.. Egy elég erős gamer pc-t szeretnék... Valami jó összeállítást tudtok?(nem vagyok vmi nagy szakértő)...Valami olyasmit szeretnék, amin mennének a GTA IV, MW3,crysis3, forma1 2011(full grafon)😀
1. AMD Athlon II X4 640 Box db 28.220,- Ft 28.220,- Ft
2. Asus M4N75TD db 17.680,- Ft 17.680,- Ft
3. VTX3D HD6850 1GB DDR5 VX6850 1GBD5-DH db 35.340,- Ft 35.340,- Ft
4. Corsair DDR3 1333MHz 4GB CMV4GX3M1A1333C9 db 5.920,- Ft 5.920,- Ft
5. Seagate 500GB Barracuda ST500DM002 db 19.450,- Ft 19.450,- Ft
6. Chieftec A-80 CTG-450-80P 450W Active PFC db 12.145,- Ft 12.145,- Ft
7. Asus TA-711 db 5.790,- Ft 5.790,- Ft
Összesen 124.545,- Ft
davidlope97 írta:
A tervbeli gépemjó ahogy van?
mondhattok véleményt is 😀
procit cseréld i5 2500K-ra, a tápot meg valami jobbra.
Amúgy ha nyárra, főleg ha karácsonyra tervezed, akkor még hagyjad, addig úgy is 10x fog változni...
Én csak kíváncsiságból kérdeztem! 😃 De akkor nem lesz ilyen két kártyás cucc! 😃
Jó a CF, nem arról van szó. De ha erős kártyaszettet szeretnél, akkor érdemes eladni az eddigit és beruházni "egy" kártyába, ami magába olyan erős mint mondjuk másnál 2 VGA.
Én is (igaz nem adom el) de lecserélem a GTX 570-et egy GTX 680-ra jövő hónapba. Eddig azon voltam veszek még 1 GTX 570-et, de belegondolva jobba megéri egy bitang kártyát venni mint 2 másikat (Ami ha nézzük b*szott sokat fogyaszt, de ez nem meglepő)
Szerintem ne építs crossfiret. Inkább add el a mostanit, add hozzá a másik 6870-re szánt pénzt, és vegyél egy 1GPU-s erős kártyát. Pl. GTX680.
Mondjuk a hd6870 CF elegge megeri.
Es amennyit ossze udna szedni az arukbol egy ujra az a kozeleben nem lenne teljesitmenyben.
Nekem az volna a kérdésem 😀 Hogy az össze állított gépembe majd szeretnék még egy HD 6870-es video kártyát venni, alaplapom is támogatja ezt és a vidikari is 😀 de gondolom nagyobb táp is kell akkor majd nem??
i7 es 33ért😆
hadverapró megbízható procceszor téren?
Kitől vennél procit? Lehet hogy ismerem.😀 Én amúgy most vettem heyho 21-től Q9300-at és teljesen jól mükxik az egész😃
meg mai autós játékokat 2 magos procival szinte lehetetlen játszani kivétel ha jó erős az a 2 magos pl nálam az újabb nfs-ek már nem mentek pedig egy tesztben láttam a shiftet 1920x1080 ban 40fps-el vitte a 4850 egy erősebb procival
De ezen a gépen minimumon vagy közepesen mennének akadás mentesen?
Mivel a te procid elméletileg gyengébb mint az enyém, így közepesen biztosan nem, lowon esetleg.
Közepesen se mennek akadás mentesen?
Nekem E2180-om van 8600GT mellett és örülök ha lowon mennek rendesen a mai gammák...
Mert?
2 magos processzor van benne.
de ez az egyik leggyengébb 2 magos processzor.
az i3-mon, és az erősebb Core2 Duokon kívül 2 magost nem lehet már max beállításokon játékra használni. A VGA is gyenge, ha maxon szeretnél játszani, akkor erre a felbontásra kéne minimum egy HD6770.
a 2 giga ram is kevésnek bizonyulhat durvább játékoknál.
Szerintetek ezen a gépen 1280X1024 felbontáson mennének maxon a gamek ezzel a procival,karival,meg rammal?
Intel Pentium D Processor 940 3,2GHz Dual Core
2 GB DDR2 667MHz memória
Galaxy 8600GT 512MB GDDR3
esélytelen.
Szerintetek ezen a gépen 1280X1024 felbontáson mennének maxon a gamek ezzel a procival,karival,meg rammal?
Intel Pentium D Processor 940 3,2GHz Dual Core
2 GB DDR2 667MHz memória
Galaxy 8600GT 512MB GDDR3
nem
Nézd meg pls a gépet(lehetséges jelölt)... Azért ezen gondolkozom, mert ez I3 36K, az I5 meg 45K....
Megnéztem, írtam.
http://***/geposszerako/4_alaplap/oldal/1/16/nev/ Nemtudom az I3 az mennyire jó???
Tavaly kiadású, 2 magos, Intel HD 2000 vga chippel processzorba integrálva, tehát pár régebbi játék ezzel is elindul. Nekem az i5-ös procival (abban is hd 2000 chip van) ment a NFS - MW majdnem max felbontáson (tudom ez nem mai játék, de ezt sztem mindenki ismeri)
ha nem igazán használsz processzor igénylő alkalmazásokat akkor elég lehet, viszont hasonló árban már kapsz 4 magos amd-t.
Az jó kis proci 😜 főleg i3 2120-as! 😀
Sajna nem tudok összerakni olyan gamer pc-t amit jól tudsz használni 2 évig. 110.000 Ft-ból nem lehet ilyen gépet összerakni. 2 évig talán az enyém lesz használható. De küldök egy linket, ez egy gépösszerakó oldal, még ha nem is értesz a gépekhez az oldal segít hogy mi mivel kompatibilis, és hogy minek mi az ára. Neked csak ki kell választanod hogy milyen alaplapra akarsz építeni.
http://***/geposszerako
és ez kb mennnyibe van? Egy jó videókártyával együtt?
Csak az ami a gépházban van, videókártya nélkül, (kártya még nekem sincs benne) összesen 145.650 Ft-ba került tavaly novemberben. Szerintem ha valóban gamer pc-t akarsz, ami nem csak most jó, hanem tudod még a jövőben is fejleszteni, akkor minimum egy 4 magos proci, és 4 gb ram kell bele.
Igazából mindegy, bár az Intel core I5-ön gondolkodtam, de mondom nemnagyon értek hozzá...
Nézd meg az én "netre használt PC" gépemet. Az Core i5-re épült. Mondjuk az enyémbe nincs vga.
Meg hát ami alap:4gb ddr3 ram, min. 2 magos proci.. tudom az i5 az 4 magos..Hát vmi min:2.6 Ghz-es proci kéne...
Akkor nem éppen ful grafón, de elmegy rajta úgy, hogy nem akadozik.Am a forma1 (2011)re gondoltam full grafón😃
Intel vagy AMD? Vagy mindegy milyen procira épül?
SZIASZTOK: Igaz még odébb van, de karácsonykor akarok venni egy gépet. KB.100K-ból max:110K-ból kiszeretném hozni.. Egy elég erős gamer pc-t szeretnék... Valami jó összeállítást tudtok?(nem vagyok vmi nagy szakértő)...Valami olyasmit szeretnék, amin mennének a GTA V, MW3, forma1 2011(full grafon)😀
Üdv.
Szerintem 110.000 ből elég szűkösen tudsz összerakni egy olyan erős gamer pc-t amin a MW 3 megy full grafon, ha csak a vga-ra számolsz 50.000, procira 35.000, és a maradék összeg nem elég házra, tápra, ramra, alaplapra. Bár ez csak az én véleményem.
Te tudod.... nem rosz az, sőt... de hát... 😀
jobb lenne az i5 de 15 ezerrel drágább tehát nem tudom miről beszélünk...
i3 jobban megérné veri az X4eseket
jelenleg. De később már nem.
Inkább dobj hozzá 1000 forintot és akkor egy Phenom II X4 960T
[LINK]
látszik😆
x4 645 3,1 ghz és a i3 is 😃
ennit ér a négy mag az már régi proci és lassuuuuuuuuuu
Inkább akkor phenom
Kell a f@sznak i3 !!!!!😠
2. Asus M4N75TD db 17.680,- Ft 17.680,- Ft
3. VTX3D HD6850 1GB DDR5 VX6850 1GBD5-DH db 35.340,- Ft 35.340,- Ft
4. Corsair DDR3 1333MHz 4GB CMV4GX3M1A1333C9 db 5.920,- Ft 5.920,- Ft
5. Seagate 500GB Barracuda ST500DM002 db 19.450,- Ft 19.450,- Ft
6. Chieftec A-80 CTG-450-80P 450W Active PFC db 12.145,- Ft 12.145,- Ft
7. Asus TA-711 db 5.790,- Ft 5.790,- Ft
Összesen 124.545,- Ft
na milyen válaszokat kérnék ha lehet.p😀
A tervbeli gépemjó ahogy van?
procit cseréld i5 2500K-ra, a tápot meg valami jobbra.
Amúgy ha nyárra, főleg ha karácsonyra tervezed, akkor még hagyjad, addig úgy is 10x fog változni...