Minden bizonnyal igaz amit írnak mivel látod a képen, hogy a HDD keret egy helyen ki van hagyva, hogy oda is elnyúlhasson a VGA de, hogy milyen a hűtése háznak az már más kérdés😃
nlacka13 írta:
+ még még néztem a TT GT Snow editiont! 😀
Nagyon kemény házak, jó ötlet, hogy nem spórolsz rajta, a legnagyobb szívás egy nehezen szerelhető gépház...
Én még ezt javasolnám:
[LINK]
Jómagam is ilyent vennék, ha nem sajnálnám rá a pénzt 😀 (bár a véleményem teljesen dilettáns nem értek annyira hozzá, de szerintem egyedül a Corsair gyárt jó, és emellett még elegáns házakat is)
Sziasztok!!! Lenne itt nálam vmi!!!
-Jövö héten elkezdem összerakni a gépem és szép lassan el is kezdem vásárolni benne a cuccokat!!
Elösszöris mien gépházat vegyek sztetek?? Corsair H110 Vizhűtés lesz bele ha az változtatna a dolgon
Ezeket néztem ki :
- Corsair graphite 600T
-Corsair obsidian 650D
-Aerocool Strike X-ST
-NZXT Switch 810
-Xilence interceptor
-Silverstone raven
Szerintetetek? Mienek Hűtésileg meg összesitésbe Mondjuk nekem tetszenek a nagyobb házak de hűtése jo legyen nekem!!!
+Akasa viper ventik lesznek benne! 😀 És Sli V Crossfire lessz még benne! 😀
6200 Ft,
Opcionális ventilátorok: Elöl: 1 db 120 mm Hátul: 1 db 80 mm, Oldalt: 1 db 120 mm
Meghajtó hely: 4 db 5,25", 1 db Külső 3,5", 4 db Belső 3,5"
Bővítő helyek: 7 Slot
GodSie írta:
Szevasztok! nekem gigabyte Sumo Alpha házam van 😀 És segítség kéne hogy mit modljak rajta 6 venti van benne 4 led-es :9 Át szeretném festeni piros-feketére 😃 Tudna benne valaki segíteni első ilyen tevékenységem lenne 😀
Látogass meg egy festék/barkácsboltot.😜
Amit ott a kezedbe nyomnak rázogasd mielőtt használod.😂
Kb 30Cm távolságból fújd, szakaszosan, elkerülöd a folyást...😊
Mindez írás festékspray-re vonatkozik, lehetőleg akryl legyen az fényesebb megspórolod a lakk árát.😃
Szevasztok! nekem gigabyte Sumo Alpha házam van 😀 És segítség kéne hogy mit modljak rajta 6 venti van benne 4 led-es :9 Át szeretném festeni piros-feketére 😃 Tudna benne valaki segíteni első ilyen tevékenységem lenne 😀
tucanagabor írta:
Melyik lenne a jobb választás ??? Egy Enermax Hoplite ECA3220 USB 3.0 vagy egy Corsair Carbide Series 400R CC-9011011-WW ???? Köszönöm.
Utóbbit vedd.
Miért ha kérdezhetem mik az előnyei ???
Több ventit rakhatsz bele, letisztultabb forma, nekem is olyan van.😃
Aha vagy úgy ! 😃 És kényelmesen elfér benne mindened ?? Meg a gyári ventik hangosak ? Ha azzal használod...
El ám, gyáriakról semmit sem tudok mondani, azonnal cserés lett.😀
tucanagabor írta:
Melyik lenne a jobb választás ??? Egy Enermax Hoplite ECA3220 USB 3.0 vagy egy Corsair Carbide Series 400R CC-9011011-WW ???? Köszönöm.
Utóbbit vedd.
tucanagabor írta:
Elvileg igen. GOndolom nem poénból írták, hogy maximum 27 centiméteres vga fér bele. Dobd meg 4 ezerrel és Bitfenix Merc Alpha. Sok venti fér bele és nagyobb VGA fér bele.
i ponon azt írták annyira nem meleg. Húzáskor melegszik nagyon elvileg. techpowerupon meg azt írják játék alatt picit hangos de hát ez szubjektív mármint oké, hogy db érték ott van de attól még minden embernek más a hangos. H fontos ez a kb 10% plusz teljesítmény akkor vegyed azt de 7870-t is lehet tuningolni ám és ennyit biztosan lehet rajta.
Hát a powercolor teljesítménye ugye 660 Tival ér fel de hűtése elvileg nem az igazi plusz minden Tahiti LE többet fogyaszt még egy 7950nél is. De a powercolor is befér a házba mivel 266,5 milliméter hosszú.
TaylorXIII írta:
A gigabyte 7870 már ki is esett mivel az 28 cm ami már sok a háznak. Az ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE az éppenhogy kategória a 265 cm hosszával. Sapphireből van 23 és 26 centis is. a 11199-16 és 19 a 23 centisek. A többi az 26 centis. A boost xt az 27,5 centi szóval az is sok a háznak.
MSiből a hawk és twin frozr karik sem jók. a frozr karik pont 27 centisek szóval nem tudom.
ASUSból ezek jók: HD7870-DC2-2GD5, HD7870-DC2-2GD5-V2, HD7870-DC2TG-2GD5-V2.
Akkor milyen ház az ajánlott.Valószínű Sapphire lesz ami legolcsóbb ***on és OC-s vagy Powercolor Tahiti LE GPU-s
mathejocy írta:
Az enyém lassan krómozva lesz.Márha eldöntöm,hogy marad-e.
Mert a dupla radit nem tudom hová tenni a gépen belül.Nem fér be a lap fölé.Vagy lecserélem,vagy megskalpolom és kap egy magasítást.
Na akk. sok sikert a krómoztatáshoz, gondolom nem csak ilyen krómimitációs festék lesz rajta ami 2 nap után lepereg. 😃
Nem.Olyan színű lesz,mint a tükör.A festék már a polcon van.
A gigabyte 7870 már ki is esett mivel az 28 cm ami már sok a háznak. Az ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE az éppenhogy kategória a 265 cm hosszával. Sapphireből van 23 és 26 centis is. a 11199-16 és 19 a 23 centisek. A többi az 26 centis. A boost xt az 27,5 centi szóval az is sok a háznak.
MSiből a hawk és twin frozr karik sem jók. a frozr karik pont 27 centisek szóval nem tudom.
Mert a dupla radit nem tudom hová tenni a gépen belül.Nem fér be a lap fölé.Vagy lecserélem,vagy megskalpolom és kap egy magasítást.
az biztos..ezek nem jók rendes autófényező pisztolyal az igazi..de ugye a festés elött le kell alapozni stb..szóval nem érné meg..a régi festéket lecsiszolni...rá alapozó stb...jó fehérbe is😆 ugyis "általában" csak fekete gépházakat látni mindekinél
most már 55 😆 mikor néztem 58 volt itt.. viszont a matt fekete még 60 ahogy mondod, valamit ment le akkor 😀 na mind1..
de nembaj, hogy dárgább.. ha a felsoroltak közt van, biztos meg van rá a keret is gondolom : D
53? : O mikor én vettem az általam látogatott helyek közül is a legolcsóbb 55k volt... többin mint 57-58k a stötészürke és fekete(matt) meg 62... lement volna? : D
amúgy +1 Switch-nek 😀
háláj emberek!!!! segitségeteket kérném Gépház ügybe
Meik a legjobb ház (Hűtésileg)
Cooler master Haf-X VAGY Corsair graphite 600T VAGY NZXT Switch 810 VAGY CM storm tropper
+ még még néztem a TT GT Snow editiont! 😀
Nagyon kemény házak, jó ötlet, hogy nem spórolsz rajta, a legnagyobb szívás egy nehezen szerelhető gépház...
Én még ezt javasolnám:
[LINK]
Jómagam is ilyent vennék, ha nem sajnálnám rá a pénzt 😀 (bár a véleményem teljesen dilettáns nem értek annyira hozzá, de szerintem egyedül a Corsair gyárt jó, és emellett még elegáns házakat is)
-Jövö héten elkezdem összerakni a gépem és szép lassan el is kezdem vásárolni benne a cuccokat!!
Elösszöris mien gépházat vegyek sztetek?? Corsair H110 Vizhűtés lesz bele ha az változtatna a dolgon
Ezeket néztem ki :
- Corsair graphite 600T
-Corsair obsidian 650D
-Aerocool Strike X-ST
-NZXT Switch 810
-Xilence interceptor
-Silverstone raven
Szerintetetek? Mienek Hűtésileg meg összesitésbe Mondjuk nekem tetszenek a nagyobb házak de hűtése jo legyen nekem!!!
+Akasa viper ventik lesznek benne! 😀 És Sli V Crossfire lessz még benne! 😀
6200 Ft,
Opcionális ventilátorok: Elöl: 1 db 120 mm Hátul: 1 db 80 mm, Oldalt: 1 db 120 mm
Meghajtó hely: 4 db 5,25", 1 db Külső 3,5", 4 db Belső 3,5"
Bővítő helyek: 7 Slot
Szerintetek?
nekem bejönnek ezek nagyon 😃 led csöveket nem akarok venni mondjuk 😃
Értelmetlenek tartom a fényeket, jobban számít a belbecs mint a külcsín.😃
Magyarán, hiába villog ha szart sem ér.😆
Köszi nekem ilyen fényes kéne nagyon 😃 Karcolodni nem fog 😀 vigyázok rá 😀 csak unalmas már a fekete szín 😃
Kinek mi, nekem megfelel a fekete szín, mindenféle villogó sz@r nélkül.😃
Látogass meg egy festék/barkácsboltot.😜
Amit ott a kezedbe nyomnak rázogasd mielőtt használod.😂
Kb 30Cm távolságból fújd, szakaszosan, elkerülöd a folyást...😊
Mindez írás festékspray-re vonatkozik, lehetőleg akryl legyen az fényesebb megspórolod a lakk árát.😃
Utóbbit vedd.
Aha vagy úgy ! 😃 És kényelmesen elfér benne mindened ?? Meg a gyári ventik hangosak ? Ha azzal használod...
El ám, gyáriakról semmit sem tudok mondani, azonnal cserés lett.😀
Utóbbit vedd.
Utóbbit vedd.
[LINK]
Gigabyte vagy Sapphire lesz azok hány centisek?
Gigabyte Radeon HD 7870 OC (GV-R787OC-2GD) 28cm
SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 26cm
[LINK]
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1487&psn=&lid=1&leg=0[/url]
igen avval ér fel de a 660 ti asszem 80.000 powercoor meg 62 😃D
Amúgy nem tudod hogy Tahiti LE mennyi plusszt jelent játékoknál?
A VTX3D HD 7870 Black Edition 2 GB Tahiti LE ördögnél ennyit számít BF3 alatt és csak 57.990Ft zsír újan.
Itt
[LINK]
igen avval ér fel de a 660 ti asszem 80.000 powercoor meg 62 😃D
Szerk:eldőlt már sima Sapphire lesz,a powercolorhoz még kéne venni másik hűtőt is mert 1 van rajta, abból a pénzből meg kijön már egy 7950 😃
Akkor milyen ház az ajánlott.Valószínű Sapphire lesz ami legolcsóbb ***on és OC-s vagy Powercolor Tahiti LE GPU-s
Na akk. sok sikert a krómoztatáshoz, gondolom nem csak ilyen krómimitációs festék lesz rajta ami 2 nap után lepereg. 😃
Nem.Olyan színű lesz,mint a tükör.A festék már a polcon van.
Minél olcsóbban szeretném 😃 8000 max
de nembaj, hogy dárgább.. ha a felsoroltak közt van, biztos meg van rá a keret is gondolom : D
amúgy +1 Switch-nek 😀
Meik a legjobb ház (Hűtésileg)
Cooler master Haf-X VAGY Corsair graphite 600T VAGY NZXT Switch 810 VAGY CM storm tropper